Pregame: Ζαφειράκης Νάουσας - Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ζαφειράκης Νάουσας - Φαίακας Κέρκυρας



Το πρώτο του παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία Ανδρών του ελληνικού χάντμπολ θα παίξει αύριο (26/09, 17:00), έπειτα από την σεζόν 2010-11 (σ.σ. 04/05/2011 η τελευταία του αναμέτρηση, εκτός έδρας, κόντρα στον Πανελλήνιο), ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος αντιμετωπίζει στο γήπεδό του τον Φαίακα Κέρκυρας. Η ομάδα της Νάουσας είχε ρεπό την περασμένη αγωνιστική (1η) και έτσι αύριο θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στη Handball Premier της σεζόν 2020-21, ενώ οι νησιώτες προέρχονται από εντός έδρας ήττα με αντίπαλο την Δράμα (19-22).

Ο 24χρονος πλέι μέικερ του Ζαφειράκη, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, τόνισε στο greekhandball.com: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές υγεία. Όσον αφορά στο παιχνίδι, είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας για εμάς και θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή ειδικά στην έδρα μας. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο και θα βασιστούμε στο πλάνο μας με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη».

Απών θα είναι ο Χατζηγεωργίου, λόγω θλάσης στο πόδι, η οποία τον ταλαιπωρεί εδώ και τρεις εβδομάδες.

Από την άλλη, ο παίκτης (27χρονος αριστερός εξτρέμ) των Φαιάκων, Αλέξανδρος Δούγιας, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Παρ' όλο που είμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική, η αυριανή αναμέτρηση έχει μόνο ένα αποτέλεσμα για εμάς και αυτό είναι η νίκη. Δεν ξεκινήσαμε, όπως θα θέλαμε, βρεθήκαμε σε πολύ κακή 'μέρα επιθετικά και χάσαμε ένα ματς, στο οποίο επιδιώκαμε να κατακτήσουμε την νίκη. Έτσι, αύριο, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ρεφάρουμε την ήττα της 1ης αγωνιστικής. Πρέπει να επιδείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα σε κάθε μονομαχία, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Οι νησιώτες πρόκειται να εμφανιστούν στο ματς έχοντας διαθέσιμους όλους τους αθλητές τους.

No comments