Pregame: Πυλαία - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Πυλαία - ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερη θα είναι η αυριανή (26/09, 18:00) αναμέτρηση μεταξύ της Πυλαίας και του ΠΑΟΚ (γηπεδούχος η πρώτη), τόσο για τον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά, Πάνο Γούσιο, όσο και για τους περισσότερους εκ των αθλητών της Πυλαίας. Και αυτό καθώς ο νυν κόουτς του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του, την Πυλαία, στην οποία θήτευσε ως πρώτος προπονητής στο ανδρικό τμήμα από το 2013 έως το περασμένο καλοκαίρι. Η Πυλαία, τα ηνία της οποίας έχει αναλάβει πλέον ο Γιώργος Καρασαββίδης, θα δώσει αύριο τον πρώτο της επίσημο αγώνα, αφού η αναμέτρηση της 1ης στροφής κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας αναβλήθηκε για τις 30/09. Ο ΠΑΟΚ, αντίθετα, προέρχεται από εντός έδρας νίκη (27-23) με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας. 

O αθλητής (22χρονος πίβοτ) της Πυλαίας, Γιάννης Αλατσατιάνος, επεσήμανε στο greekhandball.com: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, μακριά από τραυματισμούς και να ολοκληρωθεί κανονικά το Πρωτάθλημα. Όσο για το αυριανό παιχνίδι, για εμάς είναι ένα ματς με ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Πάνος (σ.σ. Γούσιος) για εμάς, ειδικά γι' αυτούς που είμαστε από τα παιδικά μας χρόνια μαζί, είναι κάτι παραπάνω από προπονητής και σίγουρα είναι περίεργο να τον έχουμε αντίπαλο. Βέβαια, η δουλειά μας είναι να παλεύουμε για τους δύο πόντους σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και το αυριανό ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς, καθώς αυτός θα είναι ο πρώτος μας επίσημος αγώνας σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Καλούμαστε να βρούμε ρυθμό πολύ γρήγορα στο παιχνίδι και να δείξουμε διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσιάσαμε στα περισσότερα φιλικά. Παρά το νεοσχηματισμένο ρόστερ πιστεύω πολύ στη δουλειά, που κάνουμε στις προπονήσεις και ευελπιστώ σ' ένα καλό παιχνίδι».

Απών θα είναι λόγω τραυματισμού στο πόδι ο Αντωνιάδης, ενώ αμφίβολος, εξαιτίας τραυματισμού στη μέση, θεωρείται ο Ελέτα.

Ο παίκτης (21 ετών πίβοτ) του Δικεφάλου του Βορρά, Νικόλας Λιάπης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Απέναντι στον Αερωπό ήμασταν νευρικοί και δεν πραγματοποιήσαμε τόσο καλή εμφάνιση, μολονότι πήραμε την νίκη. Είδαμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας και δουλέψαμε πάνω σε αυτά καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός και γι' αυτό θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα υποτιμήσουμε την Πυλαία. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Πλήρης θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ.

No comments