Pregame: Φαίακας Κέρκυρας - Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φαίακας Κέρκυρας - Δράμα Bianco Monte



Στην Κέρκυρα, ο Φαίακας υποδέχεται αύριο (19/09, 18:00), στην 1η στροφή της Handball Premier, την Δράμα. Και οι δύο ομάδες φιλοδοξούν να κατακτήσουν τους δύο βαθμούς της νίκης και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κρίνεται πως είναι αμφίρροπο.

Ο προπονητής των Φαιάκων, Νίκος Ριγανάς, δήλωσε στο greekhandball.com: «Όλοι γνωρίζουμε πως το πρώτο ματς κρύβει εκπλήξεις. Είμαστε έτοιμοι, προπονημένοι και δουλεμένοι. Η Δράμα είναι μια σοβαρή, έμπειρη ομάδα, θα παλέψει στα ίσα για την νίκη μέσα στην Κέρκυρα. Αποτελεί μειονέκτημά μας το γεγονός πως δεν θα έχουμε τον κόσμο μας. Αν πιάσουμε την απόδοση των φιλικών και των προπονήσεων, τότε πιστεύω πως μπορούμε να κατακτήσουμε την νίκη».

Διαθέσιμοι δεν θα είναι οι Κολοβός, Κορακιανίτης, οι οποίοι δεν μετείχαν στην προετοιμασία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από την άλλη, ο τεχνικός των Δραμινών, Σάκης Βαλαβάνης, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ καλό Πρωτάθλημα σε όλους, με ψυχική υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Η πρεμιέρα μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια ομάδα, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά και παρουσιάζεται καλύτερη κάθε χρόνο. Θα πρέπει να είμαστε ψυχικά και πνευματικά συγκεντρωμένοι και στα εξήντα λεπτά του αγώνα, για να διεκδικήσουμε την νίκη».

Απών πρόκειται να είναι ο Κοτσαμαρίκογλου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

No comments