Πως θα μπαίνουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ στα γήπεδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πως θα μπαίνουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ στα γήπεδα



Εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και απεστάλη στα σωματεία η Ειδική Εγκύκλιος για την είσοδο των εκπροσώπων των ΜΜΕ στους αγώνες της σεζόν 2020-2021.

Τα γηπεδούχα σωματεία οφείλουν να διευκολύνουν τη διαδικασία εισόδου και τοποθέτησης των εκπροσώπων των ΜΜΕ στις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις, παρέχοντάς τους ρεύμα και πρόσβαση στο ίντερνετ. Τη σωστή τήρηση της εγκυκλίου θα επιβλέπουν το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας και ο delegate για τις κατηγορίες Handball Premier – Α1 Γυναικών και οι διαιτητές για τις κατηγορίες Α2 Ανδρών – Γυναικών και Β’ Ανδρών.

Κάθε σωματείο πριν την έναρξης της αγωνιστικής περιόδου (έως Παρασκευή 18/09/2020) θα πρέπει να ενημερώσει εγγράφως την Ομοσπονδία στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mediaoxe@gmail.com για τα μέλη που απαρτίζουν το γραφείο Τύπου, ώστε αυτά να έχουν πρόσβαση στους αγώνες της περιόδου 2020-21, αλλά και για να έχουν συνεργασία με το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας.

Υγειονομικά θέματα
1. Θα τηρείται, με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου, κατάλογος με πλήρη στοιχεία, για όσους εκπροσώπους των ΜΜΕ και μέλη συνεργείων τηλεόρασης ή live streaming εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση.
2. Η είσοδος των παραπάνω θα γίνεται από ξεχωριστή θύρα και θα υπάρχει θερμομέτρηση και ταυτοποίηση εφόσον υπάρχει λίστα που έχει αποσταλεί από το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ στο γηπεδούχο σωματείο και τον delegate ή τους διαιτητές.

No comments