Στήριξη από την Περιφέρεια περιμένουν στον Φαίακα Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στήριξη από την Περιφέρεια περιμένουν στον Φαίακα Κέρκυρας



Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, είχε ο πρόεδρος του Φαίακα Κέρκυρας, Σπύρος Περούλης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ενημέρωσαν για την διαχρονική και ανοδική πορεία του, υπογραμμίζοντας ότι είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νησιού στη μεγάλη κατηγορία. Ζήτησαν, παράλληλα, τη στήριξη της Περιφέρειας στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας για είσοδο στην οχτάδα της Handball Premier, καθώς και της γυναικείας για μια ιστορική επάνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

«Η στήριξη και η ανάδειξη του αθλητισμού αποτελεί βασικό στόχο της Περιφερειακής Αρχής, παράλληλα με την ύπαρξη σωστών αθλητικών υποδομών. Τα ταλέντα μας, που μας κάνουν υπερήφανους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πρέπει να απολαμβάνουν της στήριξής μας σε όλα τα επίπεδα. Ενισχύουμε την προσπάθεια των τοπικών αθλητικών φορέων και πολιτών για την συμμετοχή πολιτών όλων των ηλικιών στον αθλητισμό και θα εξακολουθήσουμε να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση με πρωτοβουλίες που θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος της πανδημίας του Covid-19», τόνισε η Περιφερειάρχης, μετά τη συνάντηση στο γραφείο της, στην οποία παρίστατο και ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας, Γιάννης Αρμενιάκος.

No comments