Κατσαρός: «Στόχος του Φαίακα είναι η είσοδος στην τετράδα του βορείου ομίλου, αν και πιστεύω πως στην πορεία οι στόχοι μας θα αλλάξουν προς το καλύτερο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κατσαρός: «Στόχος του Φαίακα είναι η είσοδος στην τετράδα του βορείου ομίλου, αν και πιστεύω πως στην πορεία οι στόχοι μας θα αλλάξουν προς το καλύτερο»




Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Corfu TV» έδωσε χθες (11/09) το βράδυ ο γενικός αρχηγός του Φαίακα Κέρκυρας, Σπύρος Κατσαρός, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή, «Αθλητική ατζέντα». Ο ίδιος μίλησε κυρίως για το γηπεδικό ζήτημα, που απασχολεί εντόνως τους Φαίακες, αλλά και για την νέα σεζόν στη Handball Premier. Το greekhandball.com απομαγνητοφώνησε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Κατσαρού και τα παρουσιάζει παρακάτω.
Δήλωσε: «Τόσο ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Ριγανάς, όσο και η διοίκηση, θέλουν να αφήσουν έργο στις μικρές ηλικίες, εκεί όπου παραλάβαμε... καμμένη γη». Τόνισε, ακόμα: «Σχετικά με το γηπεδικό, το μόνο που έγινε φέτος ήταν απολύμανση των αποδυτηρίων του ΕΑΚ και καθαρισμός του παρκέ. Ο κ. Αυγενάκης έχει δηλώσει πως θα φτιαχτούν οι κερκίδες.
Πήγαμε για φιλικό στο Κιλκίς και αγωνιστήκαμε κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς, σε καινούργιο γήπεδο 1.500 θέσεων, με τουαλέτες για ΑΜΕΑ και άλλα πολλά. Πρόκειται για ένα πανέμορφο γήπεδο, το ζηλέψαμε. Το παλιό τους γήπεδο είναι σαν ένα καινούργιο της Κέρκυρας. Βέβαια, και εμείς, δεδομένων των συνθηκών, προσπαθούμε να κάνουμε εύκολη την ζωή των αθλητών μας».
Ο γενικός αρχηγός των νησιωτών, υπογράμμισε, επιπλέον: «Τρεις-τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ άλλων, είναι κοντά στην ομάδα και βάζουν χρήματα, γιατί το... λέει η καρδιά τους, είναι ''ερωτευμένοι'' με το χάντμπολ. Είμαστε η μοναδική ομάδα στο Ιόνιο, που μετέχει σε πρώτη εθνική κατηγορία».
Αναφορικά με το ρόστερ της νέας σεζόν, είπε: «Προσπαθήσαμε ως διοίκηση να κάνουμε πράξη τα ''θέλω'' του Ριγανά, έμεινε κορμός οκτώ-εννέα παικτών. Τεράστιο πλήγμα για την ομάδα αποτελεί η αποχώρηση του Κουλούρη, του εμβληματικού μας αρχηγού, που ξεχώριζε ως αθλητής και ως προσωπικότητα.
Θεωρώ, όμως, πως κάναμε καλές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο. Πλέον, έχουμε τέσσερις ξένους - πρώτη φορά στα χρονικά του Φαίακα - και από εκείνους ζητάμε να κάνουν την διαφορά».
Για τους στόχους της νέας περιόδου, επεσήμανε: «Στόχος μας είναι η είσοδος στην τετράδα, στον πρώτο γύρο, ώστε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ και να μπούμε στα πλέι οφ. Πιστεύω πως στην πορεία οι στόχοι μας θα αλλάξουν προς το καλύτερο, αλλά ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες.
Σχετικά με το Πρωτάθλημα δύο ομίλων, είτε παρέμενε ενιαίο, είτε γινόταν δύο ομίλων, όπως και έγινε, για εμάς θα ήταν το ίδιο οικονομικά. Φαβορί για την πρώτη θέση του βορείου ομίλου, στον οποίο μετέχουμε, είναι ο ΠΑΟΚ».
Κατέληξε: «Στη δράση επέστρεψε, μέσα στο καλοκαίρι, για λογαριασμό του Φαίακα, ο Κολοβός, όμως δεν λαμβάνει μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας. Γύρω στα μέσα Σεπτέμβρη ή προς το τέλος του μήνα, θα ενσωματωθεί, απ' ό, τι μάς έχει πει. Προσωπικοί λόγοι δεν τού έχουν επιτρέψει να είναι κοντά μας».

No comments