Μάλλιος: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος στη Μπέσα - Στο Κόσοβο επιστρέφουμε από την Δευτέρα (14/09) σε μία σχετική έστω κανονικότητα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος στη Μπέσα - Στο Κόσοβο επιστρέφουμε από την Δευτέρα (14/09) σε μία σχετική έστω κανονικότητα»



Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο χάντμπολ έχει ανοίξει ο Χάρης Μάλλιος, ο 33χρονος διεθνής Έλληνας πλέι μέικερ, ο οποίος φοράει, πλέον, την φανέλα της Μπέσα, ομάδα του Κοσόβου.
Το greekhandball.com, έχοντας υποσχεθεί να είναι κοντά στα παιδιά, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και να μην τα... ξεχνά, επικοινώνησε με τον αθλητή, που περιέγραψε για λογαριασμό της ιστοσελίδας μας τον πρώτο του καιρό στην χώρα των κεντρικών Βαλκανίων, αλλά και την μέχρι τώρα εμπειρία του στη Μπέσα.
Ανέφερε: «Όντας ένα μήνα πια στο Κόσοβο μπορώ να πω πως η Πέγια είναι μια πολύ όμορφη πόλη με απολαυστικά τοπία. Περιτριγυρισμένη από βουνό και ποτάμι είναι πολύ πιο όμορφη από όσο περίμενα.
Οι συνθήκες στην ομάδα είναι αρκετά καλές και έως τώρα όλα κυλάνε ομαλά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος. Μετά από ένα μήνα έντονης και επίπονης προετοιμασίας θα ξεκινήσουμε τα φιλικά παιχνίδια από την επόμενη εβδομάδα. Καθυστερήσαμε, λόγω κορονοϊού, να μπούμε στη φάση των φιλικών. Τα προγραμματισμένα μας ματς με τις Μέταλουργκ, Γιούροφαρμ Πέλιστερ και Όχριντ, στη Β. Μακεδονία, μεταφέρθηκαν σε μεταγενέστερη ημερομηνία».
Τόνισε, επιπλέον: «Στο Κόσοβο, υπήρχαν περιορισμοί, καθώς τους τελευταίους δύο μήνες παρατηρήθηκε έξαρση όσον αφορά στον ιό, όμως από την Δευτέρα (14/09) όλα ομαλοποιούνται, αφού αίρονται οι περιορισμοί και επιστρέφουμε σε μία σχετική έστω κανονικότητα. Γι' αυτό και το Πρωτάθλημά μας θα ξεκινήσει στις 3-4 Οκτωβρίου.
Επειδή οι εποχές είναι περίεργες και όλα είναι ρευστά εύχομαι να έχουμε όλοι μας μια υγιή και όμορφη αγωνιστική σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί ομαλά».

No comments