Ζαραβίνας: «Το τουρνουά της ΑΕΚ είναι ό, τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί για εμάς, την δεδομένη στιγμή» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαραβίνας: «Το τουρνουά της ΑΕΚ είναι ό, τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί για εμάς, την δεδομένη στιγμή»



Στην παρούσα φάση, το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» είναι ό, τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στην Ανόρθωση, ανέφερε στο greekhandball.com ο Γιώργος Ζαραβίνας. Ο Έλληνας τεχνικός της κυπριακής ομάδας σχολίασε πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του στο πρώτο μέρος της χθεσινής (04/09) αναμέτρησης με αντίπαλο την Γιούροφαρμ Πέλιστερ (ήττα με 20-27), όχι όμως και από εκείνη στην επανάληψη. Δήλωσε, ακόμα, βέβαιος πως με την επιστροφή της Ανόρθωσης στη βάση της, η ομάδα του θα έχει πολλή δουλειά να κάνει.
Ο Γιώργος Ζαραβίνας υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε σε τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου. Για εμάς, είναι ό, τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί την δεδομένη στιγμή όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας μας.
Σε σχέση με χθες, παίζαμε με μία ομάδα (σ.σ. Γιούροφαρμ Πέλιστερ) διαφορετικού επιπέδου, σίγουρα υψηλότερου. Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο, γιατί μπορέσαμε και ήμασταν πιο επιθετικοί στην άμυνα, σε αντίθεση μ' ένα μεγάλο διάστημα στο δεύτερο μέρος, στο οποίο ήμασταν πολύ παθητικοί. Επιπλέον, σ' ένα επίσης μεγάλο διάστημα στην επίθεση είχαμε μεγάλο ποσοστό αστοχίας και λανθασμένες επιλογές.
Το σίγουρο είναι πως φεύγοντας από αυτό το τουρνουά, μετά από τα δύο επόμενα παιχνίδια, τα οποία ακολουθούν, θα έχουμε δει τα θετικά και τις αδυναμίες μας και θα έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά με την επιστροφή στη βάση μας». 

No comments