Ο νεανικός ΠΑΟΚ 30-26 τον ενθουσιώδη Φοίβο που έδωσε το πρώτο φιλικό του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο νεανικός ΠΑΟΚ 30-26 τον ενθουσιώδη Φοίβο που έδωσε το πρώτο φιλικό του


Νίκη σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στις Συκιές για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον  Φοίβο, με 26-30.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος, έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στο φιλικό με τον Φαίακα Κέρκυρας, ενώ δοκίμασε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που αγωνίζονται, τεστάροντας παράλληλα νέα σχήματα και τακτικές.
Από την πλευρά του, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης, στο πρώτο φιλικό για τον Φοίβο, θέλησε να βγάλει συμπεράσματα για βαθμό ετοιμότητας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο  και μιλώντας στο greekhandball.com  σχολίασε ότι ΄΄ κρατά τα θετικά στοιχεία από όσα είδε, σε ένα παιχνίδι από το οποίο ο Φοίβος έχει να κερδίσει αρκετά ενώ με την δουλειά που θα γίνει στη συνέχεια, θα βελτιωθούν σημεία που θα επιτρέψουν να έλθει βελτίωση στην πορεία ΄΄. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος του Βορρά επέβαλλε τον ρυθμό του από την αρχή της αναμέτρησης, παίρνοντας από νωρίς σημαντικό προβάδισμα.
Το ημίχρονο «έκλεισε» στο 9-16.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με 6 έφηβους στην σύνθεση του ενώ ως πρώτο σκόρερ είχε τον Τζωρτζίνη με 7 τέρματα.
Στα αξιοσημείωτα του φιλικού, η επιστροφή και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του Νίκου Νικολαΐδη με τον ΠΑΟΚ.
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-5, 5-7, 5-12, 6-14, 9-16 (ημχ), 9-18, 10-23, 14-25, 19-26, 22-29, 26-30.
ΦΟΙΒΟΣ ( Σεϊρεκίδης ) : Παπαγεωργίου, Δεληζάνος 1, Μανωλούδης 2, Σιγγιρίδης 2, Αθανασιάδης 8, Παπαδόπουλος 3, Σαράφης 2, Μίγγας 5, Πάσιας 2, Δελλιάς, Μεγκίδης, Αγιος, Σιούλης 1.
ΠΑΟΚ (Γούσιος-Περβανάς) : Τσαναξίδης 1, Τζωρτζίνης 7, Μέντουριτς, Κυριακίδης, Γιορανίδης 6, Καβουσανάκης 2, Παπαγιώτας 3, Στογιάνοβιτς, Γκιγκόφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης, Παλάσκας, Λιάπης 2, Αποστόλου 5, Σεϊρεκίδης 2, Καραγκιοζόπουλος, Βελισσαρίου, Νικολαΐδης 2.

No comments