«Καρδιοχτύπι» (ξανά) για την Βαρντάρ και πρόκριση στον τελικό της SEHA, στον οποίο θα συναντήσει την Βέζπρεμ (vids) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Καρδιοχτύπι» (ξανά) για την Βαρντάρ και πρόκριση στον τελικό της SEHA, στον οποίο θα συναντήσει την Βέζπρεμ (vids)



Η Βαρντάρ πέρασε από... χίλια κύματα έως ότου προκριθεί (30-29) με αντίπαλο την PPD Ζάγκρεμπ στον τελικό της SEHA League (σ.σ. την απέκλεισε για πέμπτη φορά σε ημιτελικό της διοργάνωσης), ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο (06/09), στην πόλη Ζαντάρ της Κροατίας. Για την διεκδίκηση του τίτλου θα αντιμετωπίσει την Τέλεκομ Βέζπρεμ, που επικράτησε (28-24) της Μέσκοφ Μπρεστ.
Βαρντάρ και Τέλεκομ Βέζπρεμ θα κοντραριστούν στον τελικό της SEHA για τρίτη φορά, έπειτα από τις σεζόν 2015-16 και 2016-17. Κάθε ομάδα επικράτησε σ' έναν από εκείνους τους τελικούς. Συγκεκριμένα, η Βέζπρεμ κατέκτησε τον τίτλο το 2016 και η Βαρντάρ το 2017. Το σύνολο της Β. Μακεδονίας θα «παλέψει» αύριο για την έκτη κατάκτηση της SEHA και τέταρτη διαδοχική, ενώ η Βέζπρεμ για την τρίτη συνολικά κατάκτηση του τροπαίου.
Όσον αφορά την αναμέτρησης της Βαρντάρ απέναντι στην PPD Ζάγκρεμπ, οι Κροάτες προηγούνταν με 23-17, έντεκα λεπτά πριν από το φινάλε, όμως η αντίπαλός τους κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, σημειώνοντας το 26-26, σκορ με το οποίο έληξε η κανονική διάρκεια. Πρωταγωνιστής για την Βαρντάρ δεν ήταν άλλος από τον γκολκίπερ της, Μπόρκο Ριστόφσκι, ο οποίος απέκρουσε δύο φορές την μπάλα στην διαδικασία των πέναλτι (παράταση δεν παίχτηκε) και γενικότερα είχε πολύ θετική παρουσία, ωθώντας την ομάδα του προς την νίκη. 




No comments