Ουγκάλντε: «Θέλω να κατακτήσω τα πάντα με την ΑΕΚ και να γράψω ιστορία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ουγκάλντε: «Θέλω να κατακτήσω τα πάντα με την ΑΕΚ και να γράψω ιστορία»


Ιστορία με την ΑΕΚ θέλει να γράψει ο Κρίστιαν Ουγκάλντε, ο οποίος τόνισε στο greekhandball.com ότι στόχος του είναι να κατακτήσει όλους τους τίτλους με την αθηναϊκή ομάδα, την τρέχουσα σεζόν. Επεσήμανε, επιπλέον, πως παρά την επικράτηση (31-22) επί του έτερου διεκδικητή της Handball Premier, Ολυμπιακού, είναι νωρίς ακόμα, για να μιλάει η Ένωση για Πρωτάθλημα, ωστόσο, αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, σύμφωνα με τον 33χρονο πολύπειρο αριστερό εξτρέμ, θα φτάσει στην κορυφή.

Υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος για την νίκη. Θα θέλαμε η διαφορά να ήταν στα δέκα τέρματα, αλλά μικρή σημασία έχει. Ήμασταν έτοιμοι γι' αυτή την αναμέτρηση. Εμφανιστήκαμε καλοί στην άμυνα και τρέξαμε στο γήπεδο. Στη συνέχεια, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και θα προσπαθήσουμε περισσότερο, για να βελτιωθούμε.

Είναι νωρίς ακόμα, ώστε να μιλάμε για τίτλο. Θα πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε, η κατάσταση με την πανδημία είναι ιδιαίτερη, κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και ο τίτλος θα έρθει.

Είμαι περήφανος, που ανήκω σε αυτό το κλαμπ, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Την περασμένη σεζόν η ΑΕΚ δεν έπαιξε τον τελικό Κυπέλλου, όμως πιστεύω ότι θα κατακτούσε το τρόπαιο, αν γινόταν η αναμέτρηση. Μίλησα με ανθρώπους, έμαθα πολύ καλά πράγματα για την ομάδα και έτσι πήρα την απόφαση, μαζί με την οικογένειά μου, να εγκατασταθούμε στην Αθήνα. Ελπίζω να διεξαχθούν, επίσης, όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Θέλω να κατακτήσω τα πάντα με την ΑΕΚ και να γράψω ιστορία εδώ».  

No comments