Βύρων Παπαδόπουλος στο greekhandball.com : "Μας επηρέασε το πολύ κακό ξεκίνημα και το γεγονός ότι βρεθήκαμε να τρέχουμε στον ρυθμό της ΑΕΚ..." - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βύρων Παπαδόπουλος στο greekhandball.com : "Μας επηρέασε το πολύ κακό ξεκίνημα και το γεγονός ότι βρεθήκαμε να τρέχουμε στον ρυθμό της ΑΕΚ..."

 


Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όπου αγωνίσθηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας, υποστήριξε στις τοποθετήσεις του προς το greekhandball.com : ΄΄ Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Το πολύ κακό ξεκίνημα μας, μας επηρέασε και στον τρόπο που θέλαμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Βρεθήκαμε να τρέχουμε στον ρυθμό της, κάτι πολύ δύσκολο με μία τέτοια ομάδα. Το κουβεντιάσαμε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, το λύσαμε στην ουσία, παίξαμε πολύ πιο δυνατά στην άμυνα, με μεγαλύτερο πάθος, κλείσαμε τους χώρους, δεν τρώγαμε πρώτο-δεύτερο κύμα στην επίθεση ( όπου είναι πολύ δυνατή η ΑΕΚ ) και  όσο είχαμε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, διεκδικούσαμε το παιχνίδι. Εκεί ο τερματοφύλακας της  ΑΕΚ είχε καλές αποκρούσεις, χάσαμε ορισμένα εξάμετρα σουτ ( αν και παίξαμε καλά τακτικά, δεν τα βάλαμε )  και η διαφορά μεγάλωσε και πάλι με την εμπειρία της ΑΕΚ ΄΄. 

No comments