Καμία σκέψη αναβολής της Handball Premier από την ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καμία σκέψη αναβολής της Handball Premier από την ΟΧΕ



Το ζήτημα που προέκυψε με μέλη του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, τα οποία προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό, απασχολεί την ΟΧΕ, η οποία ήδη εξετάζει σενάρια και επιχειρεί να βρει λύσεις. Οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας γνωρίζουν, άλλωστε, ότι ο ιός ενδέχεται να δημιουργήσει εμπόδια στην ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων της νέας σεζόν, κατά την διάρκεια αυτής.
Παρ' όλα αυτά, δεν κάνουν σκέψεις αναβολής της πρεμιέρας της Handball Premier, αφού, όπως υποστηρίζουν, μία τέτοια πιθανότητα δεν αποτελεί... γιατρειά στο πρόβλημα. «Έστω ότι αναβάλλεται η πρεμιέρα και μία εβδομάδα πριν από την νέα ημερομηνία έναρξης εμφανίζονται και άλλα κρούσματα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δώσουμε εκ νέου παράταση. Και αν παρατηρηθεί και πάλι το ίδιο φαινόμενο; Δεν θα ξεκινήσει ποτέ το Πρωτάθλημα;», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, από επικεφαλής της ΟΧΕ επισημαίνεται πως θα ισχύουν Πρωτόκολλα σε αντίστοιχες με του Ιωνικού περιπτώσεις, ώστε να μην παίζεται στη... ρουλέτα κάθε αγωνιστική, ενώ επίσης είναι πιθανό να υπάρξουν τροποποιήσεις στις προκηρύξεις με την προσθήκη συμπληρωματικών παραγράφων.

No comments