«Κρας τεστ» για την Πέλιστερ, που κατέλαβε την πρώτη θέση σε τουρνουά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Κρας τεστ» για την Πέλιστερ, που κατέλαβε την πρώτη θέση σε τουρνουά



Στο πρώτο τουρνουά της σεζόν (σ.σ. διεξήχθη στην πόλη Στρούγκα), στο οποίο έλαβε μέρος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την προσεχή σεζόν, η Γιούροφαρμ Πέλιστερ, ομάδα της Β. Μακεδονίας, κατέκτησε την πρώτη θέση.
Προς το παρόν, η Πέλιστερ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο, αλλά και να είναι περισσότερο φορμαρισμένη, σε σχέση με την Βαρντάρ και την Μέταλουργκ, με τις οποίες έχει ρόστερ παρόμοιας δυναμικής. Οι τρεις τους αναμένεται να... κονταροχτυπηθούν στο Πρωτάθλημα και γι' αυτό το συγκεκριμένο τουρνουά ανεβάζει την ψυχολογία των μελών της Πέλιστερ, χωρίς φυσικά οι ανεπίσημες νίκες επί των αντιπάλων της να συνεπάγονται οτιδήποτε ενόψει της συνέχειας.
Η Πέλιστερ επικράτησε με 26-23 (13-13 το ημίχρονο) της Βαρντάρ στον τελικό, καθοδηγούμενη από τον Κροάτη πίβοτ, Τόμισλαβ Κούσαν, που σημείωσε επτά τέρματα. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Μέταλουργκ.
MVP αναδείχθηκε ο αριστερός ίντερ της Πέλιστερ, Στίπε Μαντάλινιτς, κορυφαίος σκόρερ ο Τιμούρ Ντιμπίροφ της Βαρντάρ και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ντάνιελ Ντουπιακάνετς της Μέταλουργκ.

No comments