Αποχώρησε από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών ο Αλέξανδρος Ταρινίδης - Η δήλωσή του στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποχώρησε από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών ο Αλέξανδρος Ταρινίδης - Η δήλωσή του στο greekhandball.com



Παρελθόν αποτελεί από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών ο προπονητής, Αλέξανδρος Ταρινίδης, ο οποίος απέστειλε την δήλωση αποχώρησής του στο greekhandball.com. Ο Έλληνας τεχνικός, που έχει συζητήσει με ομάδες για πιθανή συνεργασία, κατηύθυνε για πέντε διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους το σύνολο των Γιαννιτσών.

Ακολουθεί η δήλωσή του στο greekhandball.com:

«Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει. Και για μένα, μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, πέντε χρόνια από την μέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.
Ζήσαμε 5 χρόνια έντονα γεμάτα δυσκολίες, χαρές, λύπες και πολύ έντονες στιγμές που θα θυμάμαι πάντα. Ήταν 5 χρόνια γεμάτα ζωή.
Λένε πως οι τίτλοι, τα Κύπελλα είναι αυτά που μένουν. Συμφωνώ, όμως οι στιγμές που έζησες με ανθρώπους που αγάπησες και ενώθηκες μαζί τους ίσως είναι πιο σημαντικές.
Λέγοντας αντίο, δεν μπορώ να φύγω χωρίς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που αυτά τα 5 χρόνια με βοήθησαν και ήταν δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα για να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι αγωνιστικές χρονιές.
Στον Πρόεδρο του συλλόγου, Πυθαγόρα Δημητριάδη και σε όλους τους γονείς αθλητριών που κάθε χρόνο από διαφορετικό πόστο ο καθένας τους στήριζαν και βοηθούσαν σε οτιδήποτε είχε ανάγκη η ομάδα.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και συγκεκριμένα τον γυμναστή Θωμά Γκαρακλίδη και τους φυσιοθεραπευτές Γαβριήλ Αλμανίδη και Αβραμίδη Χρυσοβαλάντη.
Τέλος να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες που συνεργάστηκαν μαζί μου αυτά τα 5 χρόνια. Αυτές είναι οι πραγματικές ηρωίδες. Όλα αυτά που πετύχαμε κατά τη διάρκεια των 5 σεζόν είναι το αποτέλεσμα των ικανοτήτων και της σκληρής δουλειάς τους.
Αποχωρώ νιώθοντας ότι ολοκλήρωσα το καθήκον μου και περήφανος για όλα όσα πετύχαμε μαζί.
Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη, αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι κάθε απόφασή μου ήταν για το καλό της ομάδας.
Δε μένει τίποτα αρνητικό πίσω μου, παρά μόνο συναισθήματα αγάπης.

Καλή συνέχεια,
ΜΕΓΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Αλέξανδρος».

No comments