Εντός πολύ τυπικών πλαισίων προγραμματίζεται να γίνει η κλήρωση Πρωταθλημάτων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εντός πολύ τυπικών πλαισίων προγραμματίζεται να γίνει η κλήρωση ΠρωταθλημάτωνΜέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί από την ΟΧΕ η κλήρωση των Πρωταθλημάτων της Handball Premier και της Α1 Γυναικών (ενδέχεται να λάβει χώρα και εκείνη της Α2 Ανδρών, αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιο).
Ωστόσο, οι πρωτόγνωρες συνθήκες, λόγω του κορονοϊού και οι περιορισμοί εξαιτίας αυτού, δεν επιτρέπουν, βεβαίως, στην Ομοσπονδία να διοργανώσει σχετική εκδήλωση, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια (σ.σ. πέρυσι, η κλήρωση είχε διεξαχθεί σε αμφιθέατρο του μουσείου Ακρόπολης). Επομένως, η κλήρωση, που ενδέχεται να μεταδοθεί διαδικτυακά, πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός πολύ τυπικών πλαισίων και όλοι οι παρευρισκόμενοι σε αυτήν θα πρέπει, φυσικά, να έχουν λάβει τα επιβαλλόμενα μέτρα προφύλαξης.
Σχετικά με τα βραβεία για την ανάδειξη των καλύτερων της σεζόν, αλλά και άλλα που θα αφορούσαν επίσης την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αναμένεται να μην αποδοθούν, καθώς η σεζόν «έκλεισε»... κακήν κακώς. 

No comments