ΑΕΚ και Διομήδης Άργους επηρεάζονται από την αλλαγή στις ημερομηνίες του EHF European Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ και Διομήδης Άργους επηρεάζονται από την αλλαγή στις ημερομηνίες του EHF European CupΝα αναβάλλει τις αναμετρήσεις για τον δεύτερο και τον τρίτο γύρο του EHF European Cup των Ανδρών, που ήταν προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της (δείτε εδώ). Το γεγονός επηρεάζει δύο ελληνικές ομάδες, την ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους, που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.
Η EHF προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, καθώς εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης, λόγω του κορονοϊού, πολλά κλαμπ, τα οποία μετέχουν στον συγκεκριμένο θεσμό, αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών δυσκολίες και προκλήσεις (π.χ. αβεβαιότητα όσον αφορά στα ταξίδια) και γι' αυτό τούς δίνεται η δυνατότητα καλύτερης προετοιμασίας ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών τους.
Στον μήνα Δεκέμβριο, το καλεντάρι του οποίου ήταν κενό, θα τοποθετηθούν παιχνίδια για τον τρίτο γύρο του EHF European Cup, ενώ στον μήνα Νοέμβριο για τον δεύτερο. Η κλήρωση για τον δεύτερο γύρο (Ανδρών και Γυναικών) θα διεξαχθεί την 1η Σεπτεμβρίου.
Οι νέες ημερομηνίες για το EHF European Cup των Ανδρών (2020-21) είναι οι ακόλουθες:

1ος γύρος

Χωρίς ματς

2ος γύρος

1ο ματς: 14-15 Νοεμβρίου
2ο ματς: 21-22 Νοεμβρίου

3ος γύρος

1ο ματς: 12-13 Δεκεμβρίου
2ο ματς: 19-20 Δεκεμβρίου

4ος γύρος (φάση των 16)

Παραμένει στον Φεβρουάριο του 2021, όπως ήταν ήδη προγραμματισμένος

No comments