'' Στέφανε, εσύ είσαι ο οδηγός και ο μπροστάρης μας '' . Φόρος τιμής από τον Αθηναϊκό, που εξηγεί γιατί πήρε την γενναία απόφαση να ανταποκριθεί στην πρόκληση της Α1 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Στέφανε, εσύ είσαι ο οδηγός και ο μπροστάρης μας '' . Φόρος τιμής από τον Αθηναϊκό, που εξηγεί γιατί πήρε την γενναία απόφαση να ανταποκριθεί στην πρόκληση της Α1


Με ανακοίνωση του, ο Αθηναϊκός εξηγεί το σκεπτικό με το οποίο αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών, όπως είχε προαναγγείλει το greekhandball.com

'' Ο Βύρωνας υπήρξε από την σύσταση της ελληνικής χειροσφαίρισης εκ των θεμελίων  λίθων του αθλήματος και πρωταγωνιστής των διοργανώσεών του.

Εκπρόσωπος του Βύρωνα είναι από καταβολής της ελληνικής χειροσφαίρισης ο Αθηναϊκός, ο οποίος έχει αποδείξει με την αίγλη και την δυναμική του ότι υπηρετεί και προωθεί το άθλημα σε υγιείς και γερές βάσεις με ιδρυτή και οδηγό τον οραματιστή-σύμβολο του Τμήματος, τον αείμνηστο Στέφανο Καραλή.

Η συγκυρία του covid19 που ανάγκασε στην διακοπή των πρωταθλημάτων διαμόρφωσε μία ομοίως συγκυριακή τελική κατάταξη στον όμιλο της Α2 κατηγορίας Γυναικών που όπως απεδείχθη δεν μπορούσε να απεικονιστεί πλήρως σε συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Αθηναϊκός έχει τη βούληση, τη θέληση και τη δυνατότητα να δηλώσει «παρών».

Με πολλή δουλειά του Τμήματος, έχει έρθει η ώρα που η απόφαση αυτή στηρίζεται όχι μόνο στην αναγκαία υποδομή που απαιτείται για τη συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και στην ευρύτερη αποδοχή και αναγνώριση της ακάματης τετραετούς προσπάθειάς μας από όλη την οικογένεια της ελληνικής χειροσφαίρισης.

Σήμερα, ο Αθηναϊκός ανταποκρινόμενος στην διαμορφωθείσα κατάσταση δηλώνει συμμετοχή στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, στηρίζοντας το άθλημα και πραγματοποιεί ένα μεγάλο βήμα εμπρός, τιμώντας την Ιστορία του με θέληση να ξεπεράσει όλες τις τυχόν αρνητικές συγκυρίες που προκάλεσαν οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών. 

Η ομάδα μας, που βγήκε πριν τέσσερα χρόνια από την χειμερία νάρκη της πολυετούς αναστολής, από την προσεχή χρονιά θα βρίσκεται εκεί όπου πραγματικά προορίζεται να είναι, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι η ομάδα που εκπροσωπεί το Handball στο Βύρωνα. 

Αγαπημένε μας Στέφανε, πόσο θα θέλαμε να σε έχουμε σήμερα δίπλα μας, να μοιραστούμε αυτήν την ώρα. Σε έχουμε πάντα μέσα στη ψυχή μας, οδηγό και μπροστάρη.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν για να φθάσουμε μέχρι εδώ και όλους τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας που μαζί θα προχωρήσουμε ακόμη πιο μακριά ''.




No comments