Δάσκαλος: «Για εμένα, τα παιδιά μου θα είναι πάντα νικητές» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δάσκαλος: «Για εμένα, τα παιδιά μου θα είναι πάντα νικητές»



Νικητές βγαίνουν οι αθλητές του Διομήδη Άργους από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, σχολίασε χαρακτηριστικά ο κόουτς της ομάδας, Αντώνης Δάσκαλος, ο οποίος τόνισε, επιπλέον, πως οι παίκτες του αγωνίστηκαν για τον συμπαίκτη τους, Γιώργο Χιόνη, που είχε υποστεί ρήξη χιαστών, δύο ημέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Ακολουθεί η δημοσίευση του Διομήδη Άργους, στη σελίδα της ομάδας, στο Facebook:

''Λίγο πριν αρχίσει το ταξίδι της επιστροφής μιλήσαμε με τον τεχνικό της ομάδας των Παίδων Αντώνη Δάσκαλο, που κάνει την αποτίμηση του Final-8:
«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους τοπικούς φορείς εδώ στη Θεσσαλονίκη, καθώς και την Ομοσπονδία για την ομαλή και άψογη διεξαγωγή της τελικής φάσης των Παίδων. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, καθώς και στην ομάδα του Άρη Νίκαιας και στο συνάδελφο Γιάννη Γρηγοράκη για την επίτευξη της τρίτης θέσης. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, τα παιδιά μου για 'μένα απ' όλο αυτό το τουρνουά βγαίνουν νικητές!
Καλώς ή κακώς ένα μετάλλιο δεν φέρνει πάντα τη νίκη και δεν σε κάνει πάντα νικητή! Τα παιδιά μου ήρθαν σε αυτό το τουρνουά έχοντας ένα στόχο κι ένα σκοπό! Να αφήσουν τους προσωπικούς τους εγωισμούς και να μπουν και να παίξουν για ένα δικό τους συμπαίκτη. Δεν παράτησαν κανένα παιχνίδι και κοίταξαν τους πάντες στα μάτια! Ακόμα και με την κούραση και με επιπλέον τραυματισμούς ήταν εκεί, για να παίξουν για το συμπαίκτη τους. Ο Γιώργος Χιόνης δυστυχώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού δύο μέρες προτού λάβουμε μέρος στο τουρνουά. Τα παιδιά ήταν εκεί για να παίξουν για το Γιώργο! Δεν παράτησαν κανένα παιχνίδι γι' αυτόν!
Για 'μένα θα είναι πάντα νικητές»''.

No comments