Νέο ανοιχτό γήπεδο-στολίδι, μόνο για χάντμπολ, στα Ιωάννινα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέο ανοιχτό γήπεδο-στολίδι, μόνο για χάντμπολ, στα Ιωάννινα



του Μανώλη Νεόφυτου

Νέο ανοιχτό προπονητήριο - γήπεδο μόνο για χάντμπολ (και μάλιστα ηλεκτροφωτιζόμενο) απέκτησαν τα Ιωάννινα στην περιοχή Λιμνιοπούλα κοντά στο κλειστό κολυμβητήριο.
Το γήπεδο ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ), ενώ η Περιφέρεια Ιωαννίνων έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια για την ολοκλήρωσή του.



Όπως μας είπε ένας από τους ακούραστους πρωτεργάτες του αθλήματος (επί 36 χρόνια χωρίς καμία μέρα απουσίας), Γιάννης Καραμπίνας, ο ίδιος προσπαθεί να αποκτήσει η πόλη έναν ακόμη κλειστό χώρο αποκλειστικά για χάντμπολ.
Η ανιδιοτελής αγάπη του Γιάννη Καραμπίνα για το άθλημα μετουσιώνεται για ακόμη μία φορά σε πράξη με την δημιουργία ενός χώρου, που δίνει ήδη χαρά στους μικρούς λάτρεις του χάντμπολ.
Στο πρώτο κάλεσμα των αυριανών αθλητών του ΑΟ Ιωαννίνων μαζεύτηκαν 23 παιδιά ηλικίας 12-13 ετών, τα οποία υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΟ Ιωαννίων, Γιάννης Κατραμπίνας και ο υπεύθυνος  στους Παμπαίδες, Οδυσσέας Λάμπρου.



Προπονήσεις διεξάγονται σε αυτό το γήπεδο καθημερινά από τις 19:00 μέχρι τις 22:30, υπό την επίβλεψη των προπονητών του ΑΟ Ιωαννίνων, Βασίλη Σιαράβα, Απόστολου Τικμανίδη και Οδυσσέα Λάμπρου.

No comments