Την... γλίτωσε ο Μίλος Βούγιοβιτς, που παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από φορτηγό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την... γλίτωσε ο Μίλος Βούγιοβιτς, που παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από φορτηγό



Άγιο είχε ο Μίλος Βούγιοβιτς την περασμένη Τρίτη (18/08), όταν γύρω στις 12:45 και ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του πηγαίνοντας στην προπόνηση της Φούχσε Βερολίνου (Μπουντεσλίγκα), ένα φορτηγό, που έστριβε δεξιά, τον παρέσυρε. Ο 26χρονος Μαυροβούνιος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος μετακινήθηκε πριν από λίγο καιρό στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, για λογαριασμό της ομάδας, γλίτωσε με σπασμένα κόκαλα, σπασμένα πλευρά και τραυματισμένο θώρακα. Για την ιστορία και μόνο, το ποδήλατο καταστράφηκε, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, όμως... ποιός νοιάζεται γι' αυτό μπροστά στην ανθρώπινη ζωή;



Ο Βούγιοβιτς μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο του Βερολίνου από το οποίο πήρε εξιτήριο χθες (23/08). Παρόμοια ατυχήματα συμβαίνουν συχνά στη Γερμανία και μάλιστα μέσα στο 2020 συνέβησαν εννέα θανάσιμα, μόνο στην πρωτεύουσα, με ποδηλάτες και φορτηγά, οι οδηγοί των οποίων επιχείρησαν να στρίψουν.
«Για τον Μίλος αυτή η 'μέρα ήταν σαν τα δεύτερα γενέθλιά του και μπορεί να αισθάνεται τυχερός, που το ατύχημα δεν οδήγησε σε αρνητικότερες επιπτώσεις», τόνισε ο αθλητικός Διευθυντής της Φούχσε, Μπομπ Χάνινγκ.
Άγνωστο είναι πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Βούγιοβιτς, που ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.



Πηγή: fuechse.berlin (δείτε εδώ), bild.de (δείτε εδώ)

No comments