Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΟ Ιωαννίνων - Το ρόστερ και οι προπονητές της νέας σεζόν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΟ Ιωαννίνων - Το ρόστερ και οι προπονητές της νέας σεζόν



του Μανώλη Νεόφυτου

Σήμερα (24/08) το πρωί στο δάσος της Δροσιάς στην περιοχή Φρότζο Ιωαννίνων, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων. Στην πρώτη του συγκέντρωση παραβρέθηκαν όλοι οι νεαροί αθλητές του υπό την παρουσία του Προέδρου, αλλά και προπονητή του, Γιάννη Καραμπίνα και του βοηθού του Βασίλη Σιαράβα. Ο Πρωταθλητής του 4ου ομίλου της περασμένης σεζόν στη  Β' Εθνική θα αγωνιστεί την προσεχή περίοδο στην Α2 με αμιγώς Έλληνες παίκτες.
Όπως είναι γνωστό, στο νέο Πρωτάθλημα της Α2 (λόγω της πανδημίας) μετέχουν 23 ομάδες, σε δύο ομίλους. Συγκεκριμένα, αποτελείται από τον νότιο όμιλο, ο οποίος θα έχει 12 ομάδες χωρισμένες σε δύο υπο-ομίλους και από τον βόρειο, που θα έχει 11 ομάδες, επίσης χωρισμένες σε δύο υπο-ομίλους.
Ο ΑΟ Ιωαννίνων μετέχει στον Α' υπο-όμιλο, μαζί με τις ομάδες: Αρχέλαος Κατερίνης, Ελπίδες Αμυνταίου, ΑΟ Κοζάνης, ΓΑΣ Κιλκίς και ΧΑΝΘ.
Στόχος της ομάδας είναι να πλασαριστεί μέσα στην τριάδα και να προκριθεί στη Β' φάση, που θα τής εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2 και από εκεί και πέρα να κυνηγήσει ό, τι καλύτερο μπορεί.
Το ρόστερ του συνόλου έχει ολοκληρωθεί. Ενδέχεται, όμως, να ενισχυθεί από φοιτητές, που πρόκειται να σπουδάζουν στα Ιωάννινα. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί οι επιτυχόντες στις σχολές της πόλης.

Η φετινή ομάδα του ΑΟ Ιωαννίνων θα στηριχθεί στους εξής παίκτες:

Γιώργος Γεωργίου, Άγγελος Βέλλιος, Τηλέμαχος Νάκος, Γιώργος Βότσης, Δημήτρης Τζελέπης, Λουκάς Γκρουίδης, Βασίλης Γκρουίδης, Γιάννης Βέργος, Κώστας Σήτας, Ναπολέων Σήτας, Γιάννης Μακρής, Κώστας Τζούκας, Θανάσης Μπογάς, Αποστόλης Ζιώγος, Σπύρος Εφαπλωματάς και από τον νεοαποκτηθέντα, Δημήτρη Κατέχη από την ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Αποδεσμεύτηκαν, λόγω σπουδών, ο Νίκος Μόσχος, που μετακινήθηκε στη Ξάνθη, λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Κώστας Πατραμάνης που παρέμεινε στη ΧΑΝΘ, ο Γιάννης Εξάρχου, που συμφώνησε με την Πολιτεία και ο Στέλιος Κοτίδης, λόγω
στράτευσης (δεν έχει «κλείσει» ακόμα σε ομάδα).

Προπονητές στα ηλικιακά θα είναι ο Απόστολος Τικμανίδης στα Μίνι και
στους Α' Παμπαίδες, και ο Λάμπρου Οδυσσέας στους Β' Παμπαίδες.
Επίσης, ο Βασίλης Σιαράβας θα είναι προπονητής στις γυναίκες και στο παιδικό.

No comments