Η ΑΕΚ νίκησε τον Διομήδη, στο Άργος, στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε τον Διομήδη, στο Άργος, στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων



Στο πρώτο φιλικό (19:00) τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον Διομήδη Άργους, η Ένωση επικράτησε, εκτός έδρας, με σκορ 37-27.
Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Δημήτρης Δημητρούλιας, τόνισε στο greekhandball.com: «Δοκιμάσαμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και φροντίσαμε να αγωνιστούν όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές μας. Δοκιμάσαμε, επιπλέον, τα βασικά σχήματα, που θα χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια της σεζόν, δηλαδή το 5-1 και το 6-0. Το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών μας είναι ικανοποιητικό. Έχουν ''βαριά'' πόδια, όμως αυτό είναι φυσιολογικό για το στάδιο, στο οποίο βρίσκεται η προετοιμασία μας. Έδειξαν την διάθεση, που ήθελα να δω. Ακολουθούν σημαντικά τεστ στο τουρνουά ''Ανδρέας Παπασταμάτης'', την επόμενη εβδομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί στα συγκεκριμένα φιλικά παιχνίδια».



Εκτός πλάνου των φιλοξενούμενων ήταν οι Δομπρής, Αραμπατζής, που αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών και προτιμήθηκε από το προπονητικό επιτελείο να προφυλαχθούν. Αντίθετα, χρησιμοποιήθηκαν οι Έφηβοι, Κοτσιώνης, Στάθης. Από την άλλη, οι «Λύκοι» αγωνίστηκαν πλήρεις.
Σημειώνεται πως μετά από το τέλος της αναμέτρησης, η διοίκηση του Διομήδη παρέθεσε δείπνο στην αποστολή της ΑΕΚ.

No comments