Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μιλά στο greekhandball.com για το νέο ξεκίνημα του με τον Φίλιππο Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μιλά στο greekhandball.com για το νέο ξεκίνημα του με τον Φίλιππο Βέροιας

 

Ο Βεροιέας προπονητής Κώστας Χαραλαμπίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γυναικείας ομάδας του Φίλιππου Βέροιας που θα επανεμφανισθεί σε πρωτάθλημα, παίζοντας στην εφετινή σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Μετά την τριετή συνεργασία του με την Βέροια 2017, ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναλαμβάνει να συμβάλλει στην ανασύνταξη της Γυναικείας ομάδας του Φίλιππου Βέροιας και για αυτή την προοπτική, μίλησε στο greekhandball.com παραχωρώντας μας την εξής δήλωση : 

'' Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Φιλίππου, κ. Γιώργο Φύκατα, τον επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής κ. Γιάννη Δημητρίου και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Η ομάδα μας αποτελείται αποκλειστικά από Νεάνιδες και Κορασίδες για τις οποίες η συμμετοχή σε Εθνικό Πρωτάθλημα Γυναικών θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία. Βέβαια, είναι πολύ θετικό ότι τα κορίτσια θα δώσουν πολλά παιχνίδια, τόσο στο Γυναικείο όσο και στα ηλικιακά πρωταθλήματα, αποκτώντας εμπειρία. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες και υγείας σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές ''. 

No comments