Ο Αερωπός κυριάρχησε του Φιλίππου Βέροιας, στην Έδεσσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Αερωπός κυριάρχησε του Φιλίππου Βέροιας, στην Έδεσσα


Φωτογραφία αρχείου

Ο Αερωπός Έδεσσας επιβλήθηκε του Φιλίππου Βέροιας με σκορ 37-26, σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη απόψε (26/08, 20:00), στην πόλη της Έδεσσας (σ.σ. το φιλικό είχε προγραμματιστεί, αρχικά, να διεξαχθεί στη Βέροια, όμως σήμερα το πρωί αποφασίστηκε να γίνει στην Έδεσσα, εξαιτίας προβλήματος, που αντιμετώπισε ο Φίλιππος με το γήπεδο).
Ο τεχνικός του Αερωπού, Γιάννης Πηλαλίδης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Προερχόμαστε από μια περίοδο συνεχόμενων προπονήσεων. Καλούμαστε να προσαρμοστούμε στην ιδιαίτερη καθημερινότητα. Για εμάς, το φιλικό είχε ως στόχο, κυρίως, να ξεφύγουν οι αθλητές από τις προπονήσεις και παράλληλα να δούμε ορισμένα αγωνιστικά στοιχεία. Απαιτείται να κάνουμε κάποιες προσθήκες, γιατί είμαστε ελλιπείς. Έχουμε, ωστόσο, ομοιογένεια, λόγω της διατήρησης του κορμού της ομάδας. Οι Μέτσης, Ιωαννίδης, που ήρθαν στον Αερωπό, έχουν προσαρμοστεί στην αγωνιστική φιλοσοφία μας και ήδη μας βοηθούν».
Από την ομάδα της Έδεσσας απουσίασε για λόγους υγείας ο Αθανασίου.
Από την άλλη, ο προπονητής του Φιλίππου, Κώστας Τούτσης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, μετά από σχεδόν πέντε μήνες. Σε γενικές γραμμές, δεν τα πήγαμε άσχημα. Κρατάμε τα θετικά, αλλά και όσα πρέπει να διορθώσουμε. Παρ' όλα αυτά, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Η ομάδα είναι καινούργια. Εβδομάδα με εβδομάδα θα ανεβάζουμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας και τον ρυθμό μας».
Ο γκολκίπερ των Ημαθιωτών, Κριούτσκοφ, προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, εξαιτίας μυικού τραυματισμού και έτσι δεν έλαβε μέρος στο φιλικό.

No comments