Στο... τιμόνι του Φαίακα και τη νέα σεζόν ο Νίκος Ριγανάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο... τιμόνι του Φαίακα και τη νέα σεζόν ο Νίκος Ριγανάς



Φαίακας Κέρκυρας και Νίνος Ριγανάς θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο (έκτη διαδοχική), όπως ανακοίνωσε η ομάδα, στη σελίδα της στο Facebook.

H ανάρτηση του Φαίακα:

"Καλή συνέχεια μαζί μας στο σπίτι σου Νικόλα!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με το Νίκο Ριγανά, ο οποίος θα αποτελεί και για τη σαιζόν 2020/2021 (6η διαδοχική) τον Α' Προπονητή της αντρικής του ομάδας!!!

Νίκος Ριγανάς : "Χαίρομαι που για άλλη μια χρόνια η Διοίκηση και ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Περούλης εμπιστεύονται την ομάδα στα δικά μου χέρια. Η αγωνιστική χρόνια φέτος λόγω της πανδημίας θα είναι απρόβλεπτη. Παρόλα αυτά, η Διοίκηση και εγώ κάναμε σταθερά και προσεκτικά βήματα ώστε ακόμα και σε τέτοιους καιρούς αγωνιστικά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω!!!! Φέτος είναι η δεύτερη μας χρόνια στην Α1 Handball Premier και στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Κρατήσαμε ένα βασικό κορμό από την περσινή ομάδα ώστε να έχουμε βάσεις και με τις φετινές προσθήκες θεωρώ ότι με προπόνηση θα καταφέρουμε την υπέρβαση. Πέρα από την ΑΕΚ η οποία έχει ξεφύγει σε όλους τους τομείς από τα ελληνικά δεδομένα όλες οι υπόλοιπες ομάδες κυμαινόμαστε στα ίδια επίπεδα σε γενικές γραμμές! Εύχομαι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και η κάθε ομάδα να πάρει αυτό που της αξίζει!!!"

No comments