Αποσύρονται από το European Handball League η Λογκρόνιο Λα Ριόχα και το Ανόβερο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποσύρονται από το European Handball League η Λογκρόνιο Λα Ριόχα και το ΑνόβεροΤην απόφαση τους να αποσυρθούν από τη διοργάνωση του νεοσύστατου European Handball League (πρώην EHF Cup) ανακοίνωσαν οι Λογκρόνιο Λα Ριόχα και Ανόβερο. Οι λόγοι της πρόωρης αποχώρησης σχετίζονται με τους οικονομικούς και υγειονομικούς  κινδύνους που είναι πιθανό να παρουσιαστούν, κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

H ανακοίνωση του Αννόβερου:

"Έχοντας λάβει υπόψιν την κατάσταση, καταλήξαμε στην απόφαση να αποσυρθούμε, καθώς τα οργανωτικά, τα υγειονομικά και τα οικονομικά ρίσκα, μπορούν να θέσουν ένα μεγάλο κίνδυνο υπερφόρτωσης για ολόκληρη την ομάδα".

Η ισπανική ομάδα στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

"Μετά την παραλαβή της πρότασης EHF για συμμετοχή διοργάνωση (πρώην EHF cup), ενημερώνουμε ότι αποσυρόμαστε, λόγω της αβεβαιότητας που έχει προκύψει από τον Covid-19.
Ήρθε η ώρα της υπευθυνότητας και της λήψης αποφάσεων για τη διασφάλιση της σταθερότητας του συλλόγου. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σύμφωνα με τους κανονισμούς, όπως κάναμε πάντα, για να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους".

Αν και ομάδες που θα μετέχουν στη διοργάνωση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, Ανόβερο και Λογκρόνιο Λα Ριόχα, είχαν λάβει πρόσκληση από την EHF, προκειμένου να πάρουν μέρος.

No comments