Στον δάσκαλό τους με αγάπη… - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον δάσκαλό τους με αγάπη…


Του Μανώλη Νεόφυτου

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Νίκο Σκονδριανό, τον προπονητή που τις ανέδειξε, έστειλαν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Καματερού, αποχαιρετώντας τον δάσκαλό τους, ο οποίος θα συνεχίσει στα τμήματα υποδομής του Άρη Νίκαιας.

Το μήνυμα των αθλητριών:
«Εκ μέρους των περισσοτέρων αθλητριών και των κοριτσιών που ξεκινήσαμε μαζί την πορεία μας σε αυτόν τον χώρο, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που μας χάραξε τον δρόμο προς την επιτυχία και μας έκανε αυτό που είμαστε σήμερα και σε αθλητικό επίπεδο αλλά και ως προσωπικότητες.
Σε ευχαριστούμε που ήσουν πάντα δίπλα μας και μας έδινες κίνητρο για να συνεχίσουμε. Ήταν τα καλύτερα επτά χρόνια της ζωής μας και δεν θα θέλαμε να αλλάξουμε ούτε λεπτό από αυτά. Παρόλο που οι δρόμοι μας χωρίζουν, θα είσαι για εμάς ο δεύτερος πατέρας μας, γιατί μας μεγάλωσες και μας είδες από μικρά παιδιά να γινόμαστε γυναίκες και ήσουν πάντα υπερήφανος για μας και στήριζες οποιαδήποτε επιλογή μας.
Σε ευχαριστούμε γι’ αυτά τα μοναδικά χρόνια και σίγουρα κάπου οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά... Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισες και συγγνώμη από όλες αν κάποια στιγμή σε στενοχωρήσαμε και σε φέραμε σε δύσκολη θέση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνεις. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και οι συμβουλές σου θα είναι πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας, δεύτερε πατέρας μας».
Αποχωρώντας από τον σύλλογο μετά από επτά χρόνια, ο κ. Σκονδριανός ανταποκρίθηκε ως εξής στο μήνυμα των αθλητριών: «Παιδιά μου σας ευχαριστώ! Τα λόγια αυτά είναι τα πιο σημαντικά που μπορεί να ακούσει ένας προπονητής από τις αθλήτριές του. Εύχομαι να είσαστε πάντα χαρούμενες και ευτυχισμένες και να συνεχίσετε να πετυχαίνετε όχι μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά και στη ζωή σας. Ένας κύκλος έκλεισε και ανοίγει ένας καινούριος. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάτε περίφημα. Θα σας θυμάμαι για πάντα! Σας ευχαριστώ για όλα! Είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε! Εις το επανιδείν».




No comments