Στον ΠΑΟΚ ο Χατζηλίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον ΠΑΟΚ ο Χατζηλίας



Επενδύοντας στο μέλλον, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου αριστερού εξτρέμ, Χριστόδουλου Χατζηλία. Πρόκειται για διεθνή με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες, ο οποίος αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της ΧΑΝΘ και την τελευταία διετία ήταν μέλος του ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Στους «ασπρόμαυρους», ο ταλαντούχος αθλητής θα αγωνίζεται με τις ομάδες Εφήβων και Νέων, ενώ θα αποτελέσει μέλος και της ανδρικής. Ο Πάνος Γούσιος, πρώην τεχνικός της Πυλαίας και νυν του Δικεφάλου του Βορρά, γνωρίζει καλά τις αρετές του παίκτη, εισηγήθηκε την απόκτησή του και θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξή του.

«Αρχικά, θεωρώ πως είναι μία νέα αρχή και μία ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των απαιτήσεων της ομάδας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Πάνο Γούσιο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς», δήλωσε ο Χατζηλίας μετά την επικύρωση της συμφωνίας.

No comments