Την ερχόμενη Πέμπτη (16/7) η "πρώτη" της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την ερχόμενη Πέμπτη (16/7) η "πρώτη" της ΑΕΚΈτοιμη για την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους είναι η ΑΕΚ. Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Handball Premier για τη σεζόν 2019/20, αλλά και μια μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η ομάδα ανακοίνωσε ότι η πρώτη προπόνηση, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου.


Η ενημέρωση της Ένωσης:

"Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Handball Premier 2019-20, η ομάδα χάντμπολ ανοίγει τα φτερά της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των Πρωταθλητών Ελλάδος στις 19:00 στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ για τη σεζόν 2020-21. Όλοι οι αθλητές αναμένονται μέχρι την Κυριακή (12/06) στην Αθήνα, ώστε τη Δευτέρα και την Τρίτη να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και την Πέμπτη να πατήσουν… γήπεδο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δημητρούλια.

Στην πρώτη προπόνηση το “παρών” θα δώσουν οι: Βαγγέλης Αραμπατζής, Milan Kosanovic, Παναγιώτης Νικολαΐδης, Μπάμπης Δομπρής, Χριστόδουλος Μυλωνάς, Τάσος Παπαδιονυσίου, Χρήστος Κεδέρης, Marin Buneta, Ignacio Nacho Jimenez, Ignacio Moya Florido, Christian Ugalde, Patrick Lemos, Luis Felipe Reina, Thomas Bauer, Δημήτρης Τζηράς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Κωνσταντίνος Κοτσιώνης και Δημήτρης Μπαμπατζανίδης.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος φιλάθλων στην προπόνηση. Η στήριξή σας είναι δεδομένη και ανυπομονούμε για την πρώτη στιγμή που θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί στο γήπεδο".

No comments