Δούγιας: "Να κάνουμε το βήμα παραπάνω στη Handball Premier" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δούγιας: "Να κάνουμε το βήμα παραπάνω στη Handball Premier"




Φαίακας Κέρκυρας και Αλέξανδρος Δούγιας θα συνεχίσουν μαζί και την ερχόμενη σεζόν (θυμηθείτε εδώ) και ο 27χρονος αθλητής, με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας τους ,παραχώρησε δηλώσεις στη σελίδα της ομάδας στο Facebook. Αναλυτικά όσα είπε:

"Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την περσινή σεζόν όπως θέλαμε ελέω του κορωνοίου ,αλλά πλέον έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε την επόμενη.  Με την ομάδα ήρθαμε σε συμφωνία για ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο, ήταν κάτι που το θέλαμε και οι 2 πλευρές αρκετά. Σίγουρα πλέον έχοντας μια χρονιά "εμπειρίας" στην Α1 Handball Premier θέλουμε να κάνουμε ένα μεγαλύτερο βήμα. Η διοίκηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να καλύψει τα οποία κενά υπάρχουν και ήδη υπάρχουν ανανεώσεις ώστε να υπάρχει ένας βασικός κορμός, πράγμα που θέλω να πιστεύω ότι θα επιτευχθεί, ώστε του χρόνου να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί και έτοιμοι.
Τέλος, δε θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Περούλη, το Δ.Σ. και τον Προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και εξακολουθούν δείχνουν στο πρόσωπο μου".

No comments