Επιστροφή Τούτση στον Φίλιππο : Επιβεβαίωση του greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή Τούτση στον Φίλιππο : Επιβεβαίωση του greekhandball.com


Ακόμα μία επιβεβαίωση για το greekhandball.com, καθώς ο Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την  έναρξη της συνεργασίας  του με τον προπονητή Κώστα Τούτση, πιστοποιώντας ότι συζητά μαζί του και για την ανδρική ομάδα
Στην ανακοίνωση του Φίλιππου αναφέρεται ότι ο Τούτσης θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου παμπαίδες Α’ και παίδες ενώ συζητήσεις γίνονται για να αναλάβει και την αντρική ομάδα, όπως και ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το επιτελείο του που θα τον πλαισιώσει στα τμήματα υποδομής.
Επισημαίνεται μάλιστα από τον σύλλογο της Ημαθίας : ΄΄ Να σημειωθεί ότι την σαιζόν που πέρασε, ο Κώστας Τούτσης βοήθησε την αντρική ομάδα αφιλοκερδώς, παρά το γεγονός ότι ήταν προπονητής στην ομάδα της ΧΑΝΘ, κάνοντας προπονήσεις στην διάρκεια της εβδομάδας και κατευθύνοντας τους παίκτες στους αγώνες από την κερκίδα, βοηθώντας την ομάδα στην προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό. Την χρονιά 2015-16 που η ομάδα μας κατέκτησε το νταμπλ ήταν ο προπονητής της ομάδας μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ την επόμενη σαιζόν ήταν προπονητής στην ομάδα της ΑΕΚ κάνοντας πρωταθλητισμό. Καλώς ήρθες Κώστα και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου΄΄.

No comments