Γιώργος Φύκατας στο greekhandball.com: «Η ομάδα συνεχίζει κανονικά - Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές - Ο σάκος του μποξ δεν θα είμαι εγώ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιώργος Φύκατας στο greekhandball.com: «Η ομάδα συνεχίζει κανονικά - Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές - Ο σάκος του μποξ δεν θα είμαι εγώ»



Σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Φιλίππου Βέροιας, Γιώργο Φύκατα, ήρθε το greekhandball.com, το οποίο ζήτησε την τοποθέτησή του σχετικά με τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα της Ημαθίας.
Ο ίδιος τόνισε πως ο Φίλιππος θα συνεχίσει υπό την καθοδήγησή του και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην διοικούσα επιτροπή, που αποχώρησε.
Σχολίασε: «Εδώ και τέσσερις εβδομάδες ήμουν σε καθημερινή επικοινωνία με τον Στέργιο Παπαδημητρίου, ο οποίος δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα, διότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Τάκη και παράλληλα είχε μείνει εντελώς μόνος του, αφού ο Τάκης, λόγω προσωπικού προβλήματος, δεν εμφανιζόταν στα τηλέφωνα. Εγώ προσπαθούσα να τον καθησυχάσω, λέγοντάς του ''συνέχισε, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά''. Εκείνος μού έλεγε να βρω χρήματα, παρά το γεγονός πως ο ίδιος, και τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής, ήταν υπεύθυνα, ώστε να φέρουν χρήματα. Με τον Στέργιο διαφωνούσα, αλλά τα βρίσκαμε. Είναι ο μοναδικός, ο οποίος δεν φταίει. Παραιτήθηκε, επειδή ίσως δεν άντεξε την πίεση. Όλον αυτό τον καιρό, μού ζητούσε την γνώμη μου, λόγω της εμπειρίας μου.
Στη συμφωνία, που είχαμε κάνει στις 25/01, όταν είχαν αναλάβει την διοίκηση, μετά από μεγάλη δική μου πίεση, είχαμε πει πως θα προσπαθούσαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ωστόσο, στην πρώτη τους συνάντηση, ενώπιον του Δημάρχου και πολλών παραγόντων της πόλης μας, πληροφορήθηκα, προς έκπληξή μου, πως συζήτησαν το ενδεχόμενο να ''πέσει'' η ομάδα στην Α2 Ανδρών.
Σημειώνω πως όλη η ευθύνη είναι στην κεντρική διοίκηση, όλα βαραίνουν τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα. Εκείνοι θα έκαναν διαχείριση».
Ο κ. Φύκατας υπογράμμισε, ακόμα: «Δεν βρέθηκε ούτε μισό ευρώ από τον κ. Τάκη. Δεν τους τοποθετήσαμε σε αυτές τις θέσεις, για να ρίξουν την ομάδα στην Α2 και για να μού ζητούν να βάλω και άλλα λεφτά, πέρα από τα 3 εκ. ευρώ, που έχω ήδη βάλει.
Ο Στέργιος δεν άντεξε μόνος του και ακολούθησαν οι υπόλοιποι. Ο κόσμος θα μάθει όλη την αλήθεια, δεν γίνεται να ''πυροβολούν'' συνέχεια εμένα».
Στο ερώτημα τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα, απάντησε: «Ο κ. Τούτσης έχει αναλάβει ήδη το ανδρικό και τις Ακαδημίες. Η ομάδα συνεχίζει κανονικά. Την νέα σεζόν δεν έχουμε μετακινήσεις εκτός Βορείου Ελλάδας, οπότε έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα.
Ο νέος μας προπονητής, ο κ. Τούτσης, θα μιλήσει με τους αθλητές του ρόστερ και θέλω να πιστεύω πως θα παραμείνουν. Για μια φορά ακόμα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ο σάκος του μποξ δεν θα είμαι, όμως, εγώ, που έχω δώσει και την ψυχή μου. Το έχω πάρει προσωπικά».

No comments