Επιβεβαίωση του greekhandball.com : Ο Τρπτσέφσκι στον Φαίακα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιβεβαίωση του greekhandball.com : Ο Τρπτσέφσκι στον Φαίακα


Παίκτης του Φαίακα Κέρκυρας είναι ο Στέφαν Τρπτσέφσκι από την Βόρεια Μακεδονία, σε πλήρη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ που είχε παρουσιάσει στις 2 Ιουνίου το greekhandball.com  καθώς πλέον ανήκει στο δυναμικό της νησιωτικής ομάδας ο γεννημένος στις 18/6/1996 ύψους 1.93 μ. δεξιός ίντερ.
Θυμίζουμε το ρεπορτάζ μας :
http://www.greekhandball.com/2020/06/blog-post_15.html?fbclid=IwAR1jpzpb00rx1XyQ4gWKmsOh_lMD57ptr8WVIo3gYcXMANGrj7Loc5Vbyjk
Ο Τρπτσέφσκι ξεκίνησε το Handball σε ηλικία 12 ετών στην ακαδημία Handall του Boro Curlevski. Συνέχισε στην ομάδα παίδων της Pelister (2010-2012) με την οποία κατέκτησε 2 Εθνικούς τίτλους Παίδων, και στη συνέχεια στη Vardar Σκοπίων (2013-2018) με την οποία κατέκτησε 2 Εθνικούς τίτλους Εφήβων.
Από το 2015 συμμετείχε στις προπονήσεις της αντρικής ομάδας της Vardar, παίζοντας ταυτόχρονα στην U21, κατακτώντας συνολικά 1 Πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Ανδρών, καθώς και 1 Πρωτάθλημα U21. Συνέχισε την καριέρα του το 2016 στη νεοσυσταθείσα Vardar ΙΙ στη 2η κατηγορία της χώρας του, το 2018 μεταγράφηκε στην Οχρίδα και στη συνέχεια (2019) στην Ισραηλινή Hapoel Kiriyat όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.
Δηλώσεις του νέου παίκτη του Φαίακα, όπως αποτυπώθηκαν στον ιστότοπο του συλλόγου :
Stefan Trpcevski: ΄΄ Η μεταγραφή μου στο Φαίακα Κέρκυρας, έγινε χάρις στις συστάσεις που έδωσε ο πολύ καλός μου φίλος Tose Oncev , που μου είπε εξαιρετικά λόγια για το σύλλογο και τον επαγγελματισμό που διακρίνει τα στελέχη του, για την πανέμορφη Κέρκυρα , αλλά και φυσικά για τους φιλάθλους μας και την φανταστική ατμόσφαιρά που δημιουργούν όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, τον προπονητή και φυσικά όλο το Δ.Σ. που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου, σκοπεύω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους΄΄.

No comments