Γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο τιμ μάνατζερ του χάντμπολ, Ηλίας Χατσίκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο τιμ μάνατζερ του χάντμπολ, Ηλίας ΧατσίκαςΠρώτος γενικός αρχηγός σε όλα τα αθλήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ορίστηκε ο Ηλίας Χατσίκας, ο οποίος παράλληλα εκτελεί καθήκοντα ως τιμ μάνατζερ του χάντμπολ της Ένωσης.
Η αθηναϊκή ομάδα γνωστοποίησε το γεγονός, το οποίο συνόδευσε μ' ένα σύντομο βιογραφικό του κ. Χατσίκα: «Ο αθλητισμός καταλαμβάνει σημαντικότατο μέρος στη ζωή του νέου Γενικού Αρχηγού της ΑΕΚ. Λάτρης των μαχητικών αθλημάτων ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται με την Ελληνορωμαϊκή Πάλη και αργότερα με αυτοάμυνα, αυτοπροστασία, KRAV MAGA, τα οποία ενέταξε στη ζωή του και διατηρεί έως σήμερα.
Η πρώτη του γνωριμία με το Χάντμπολ έγινε ενώ ακόμη ήταν μαθητής του δημοτικού και τα μυστικά του αθλήματος άρχισε να τα διδάσκεται στην ομάδα του Πτολεμαίου. Σε ηλικία 15 ετών μεταπηδά στον Πανελλήνιο, με τον οποίο κατέκτησε πανελλήνια πρωταθλήματα τόσο με την εφηβική ομάδα, όσο και με την ανδρική ομάδα στην Α1. Από το 2002 μέχρι το 2018 έπαιξε στην Α1 με διάφορες ομάδες, με αποκορύφωμα τα τρία τελευταία έτη της καριέρας του, την οποία έκλεισε στην ομάδα της καρδιάς του, την ΑΕΚ, με την οποία συμμετείχε στον πρώτο της μέχρι σήμερα τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου. Από το 2018 εκτελεί χρέη Τeam Μanager στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και αποτελεί σημαντικό στέλεχος της Πρωταθλήτριας Ελλάδος.
Η γνώση του στα αθλητικά δρώμενα, η ικανότητά του στην αθλητική διοίκηση και διαχείριση, η πολυετής εμπειρία του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πρωταθλητισμό και η αγάπη του για την ΑΕΚ, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του ως Γενικού Αρχηγού, όπου θα συνεπικουρείται από τον ένθερμο Ενωσίτη, Βασίλη Παναγιωτόπουλο.
Ηλία, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα νέα σου καθήκοντα!».

No comments