Η ιταλική, Σίνγκολι, είναι ο νέος «σταθμός» του Μανώλη Λαδάκη - «Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ», σχολίασε στο greekhandball.com ο αθλητής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ιταλική, Σίνγκολι, είναι ο νέος «σταθμός» του Μανώλη Λαδάκη - «Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ», σχολίασε στο greekhandball.com ο αθλητής



Στην ιταλική, Σανταρέλι Σίνγκολι (πρώτη κατηγορία), μετακινείται ο Μανώλης Λαδάκης. Ο 24χρονος αριστερός ίντερ, ο οποίος αγωνίστηκε, κατά την διάρκεια της σεζόν 2019-20, στον Άρη Νίκαιας Olympic Diagnostic ως δανεικός από τον Ολυμπιακό/ΙΕΚ Ξυνή, αποκτήθηκε από την ομάδα της γειτονικής με την Ελλάδα χώρας, η οποία εδρεύει στην πόλη, Σίνγκολι, στην κεντρική Ιταλία.
Ο νεαρός αθλητής σχολίασε, σχετικά, στο greekhandball.com: «Είμαι ενθουσιασμένος με την μεταγραφή και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Είναι μια νέα σελίδα για εμένα, μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλω να βοηθήσω την Σίνγκολι να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, σε σχέση με τον κορονοϊό και να ξεκινήσει κανονικά το Πρωτάθλημα. Η προετοιμασία προγραμματίζεται να εκκινήσει στις 20 Ιουλίου και εγώ θα ταξιδέψω για την Ιταλία στις 18 του ίδιου μήνα».
Σημειώνεται πως η Σίνγκολι τερμάτισε, στο τελευταίο Πρωτάθλημα, 13η από τις 14, συνολικά, ομάδες, μετρώντας 14 πόντους σε 26 αγωνιστικές. Ωστόσο, δεν υποβιβάστηκε, καθώς η ιταλική Ομοσπονδία χάντμπολ έλαβε την απόφαση, λόγω των έκτακτων συνθηκών εξαιτίας του ιού, να μην υποβιβαστεί και να μην προβιβαστεί καμία ομάδα.
Η Σίνγκολι, επιπλέον, ανακοίνωσε στις 24/04 τον νέο προπονητή της, Σέρτζιο Παλάτσι (βοηθός προπονητή στην Εθνική Ιταλίας). 

No comments