Μ. Ρόμπης στο greekhandball.com: «Ο Αερωπός θα είναι, ξανά, ισχυρός, να μην ανησυχεί ο κόσμος μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μ. Ρόμπης στο greekhandball.com: «Ο Αερωπός θα είναι, ξανά, ισχυρός, να μην ανησυχεί ο κόσμος μας»Ο Αερωπός Έδεσσας ManDynamic θα είναι ξανά ισχυρός, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Ρόμπης, μιλώντας στο greekhandball.com. Ο κ. Ρόμπης τόνισε, επιπλέον, πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε το σύνολο της Έδεσσας να συνεχίσει να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο, επιβεβαίωσε την παραμονή του τεχνικού, Γιάννη Πηλαλίδη και καθησύχασε τον φίλαθλο κόσμο επισημαίνοντας πως όλοι θα είναι, και πάλι, υπερήφανοι για τον Αερωπό.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του επικεφαλής του Αερωπού, Μάκη Ρόμπη, στην ιστοσελίδα μας: «Δεν είναι τυχαίο πως εδώ και δώδεκα χρόνια η ομάδα έχει παρουσία στην πρώτη κατηγορία των Ανδρών, πρωταγωνιστώντας. Σχετικά με την τελευταία σεζόν, μάλιστα, θεωρούμε πως, εάν συνεχιζόταν, θα μπορούσαμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση (σ.σ. ο Αερωπός τερμάτισε στην τέταρτη).
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, απ' όλους τους παράγοντες,  ώστε η ομάδα να συνεχίσει να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο και να προσφέρει χαρές σε όλη την πόλη, σε όλους τους φίλους της. Έχουμε έναν ικανότατο προπονητή, τον Γιάννη Πηλαλίδη, για τον οποίο η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι η όγδοη διαδοχική του, πράγμα το οποίο θεωρείται σπάνιο στην Ελλάδα, όχι μόνο στο χάντμπολ, αλλά σε όλα τα αθλήματα. Πλέον, αναμένουμε τις αποφάσεις της ΟΧΕ.
Διαβεβαιώνω τον κόσμο μας πως ο Αερωπός θα είναι, ξανά, ισχυρός. Θα είμαστε και πάλι υπερήφανοι για την ομάδα μας. Να μην ανησυχεί κανένας φίλαθλός μας».

No comments