Για τρεις-τέσσερις προσθήκες κινείται η Σαλαμίνα, που θα ήθελε να διατηρήσει τον «κορμό» της - Εμπόδια στον προγραμματισμό της ομάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για τρεις-τέσσερις προσθήκες κινείται η Σαλαμίνα, που θα ήθελε να διατηρήσει τον «κορμό» της - Εμπόδια στον προγραμματισμό της ομάδας



Σε συζητήσεις με όλους τους παίκτες του ρόστερ της τελευταίας σεζόν βρίσκονται οι υπεύθυνοι της Σαλαμίνας, με σκοπό να διατηρηθεί, τουλάχιστον, ο «κορμός» ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με επικεφαλής της ομάδας του νησιού, με τους οποίους επικοινώνησε το greekhandball.com ώστε να αντληθούν οι σχετικές πληροφορίες, η πορεία των εξελίξεων, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τους συγκεκριμένους αθλητές, είναι ενθαρρυντική.
Στόχος είναι, επιπλέον, να γίνουν 3-4 προσθήκες παικτών, για να παρουσιαστεί το σύνολο ενισχυμένο. Δίνεται έμφαση στη θέση του τερματοφύλακα, για την οποία αναζητείται ένας αθλητής, σε δύο θέσεις περιφερειακών (αναζητείται αντίστοιχος αριθμός παικτών) και παράλληλα, γίνεται, επίσης, αναζήτηση για ένα αριστερό εξτρέμ, χωρίς ωστόσο να θεωρείται βέβαιο πως η ομάδα θα προχωρήσει σε μεταγραφή σ' εκείνη την θέση.
Υπεύθυνοι της Σαλαμίνας τονίζουν πως η καθυστέρηση των ανακοινώσεων, σχετικά με την αναδιάρθρωση, από την πλευρά της Ομοσπονδίας, θέτει εμπόδια στον προγραμματισμό της ομάδας. Ακόμα, υπάρχει η διάθεση να λάβει χώρα μια μίνι φιέστα, για την άνοδο στη Handball Premier, όμως ούτε αυτή μπορεί, ακόμα, να προγραμματιστεί, καθώς τα μέλη της διοίκησης της Σαλαμίνας επιθυμούν, αρχικά, να οριστικοποιηθεί ο προβιβασμός.

No comments