Ο Στάθης Ζαμπούνης αποχαιρετά την ενεργό δράση, μέσω δήλωσής του στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Στάθης Ζαμπούνης αποχαιρετά την ενεργό δράση, μέσω δήλωσής του στο greekhandball.comΤην δήλωση αποχώρησής του από την ενεργό δράση απέστειλε στο greekhandball.com ο Στάθης Ζαμπούνης (Πρόεδρος του ΠΣΑΧ), τελευταίος σταθμός του οποίου υπήρξε η ΑΕΚ.
Στάθη, σού ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια!

Ακολουθεί η δήλωση του Στάθη Ζαμπούνη:

«Η πιο δύσκολη στιγμή για έναν αθλητή είναι αυτή της απόσυρσής του από τους αγωνιστικούς χώρους. Δυστυχώς, η στιγμή αυτή έφτασε για εμένα πολύ νωρίτερα από ό, τι φανταζόμουν, καθώς τα τελευταία χρόνια οι χρόνιοι τραυματισμοί μου, δεν μού επιτρέπουν, ούτε να χαρώ το παιχνίδι, ούτε να αγωνιστώ στο επίπεδο, που επιθυμώ.
Σε αυτά τα 16 χρόνια, αγωνιζόμενος σε συλλόγους κι Εθνικές ομάδες, έδωσα όλο μου το είναι στο άθλημα του χάντμπολ. Έζησα πολλές όμορφες κι έντονες στιγμές, έκανα φίλους κι αποκόμισα πολλές εμπειρίες.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους μου τους συμπαίκτες, όπως και την οικογένειά μου, που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Οφείλω πάρα πολλά στον Κώστα Τσαβδαρίδη, τον άνθρωπο που μού γνώρισε το άθλημα και που βρισκόταν δίπλα μου, όποτε τον χρειάστηκα. Ταυτόχρονα, δεν γίνεται να μην αναφερθώ στον Γιάννη Τσιάπα, αλλά και στον Δημήτρη Δημητρούλια που είχα την τύχη την τελευταία μου χρόνια ως αθλητής να τον έχω προπονητή. Επίσης ευχαριστώ τους Αλέξανδρο Προβολισιάνο, Ηλία Ρούμπο, Παναγιώτη Τούση κι Αντώνη Ξαγοράρη χωρίς τη βοήθεια των οποίων θα είχα αναγκαστεί να αποσυρθώ αρκετά χρόνια νωρίτερα.
Ευχαριστώ τον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, μέσα του οποίου έμαθα κι αγάπησα το άθλημα, δημιούργησα σχέσεις και φιλίες, που θα με ακολουθούν μία ζωή κι αναπτύχθηκα ως αθλητής.
Τέλος, ευχαριστώ την οικογένειά της ΑΕΚ που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μία τις πιο μεγάλες κι ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, που έχει στο DNA της αξίες όπως η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά. Έζησα 3 υπέροχα χρόνια, κατά τα οποία ως αθλητής δεν μου έλειψε τίποτα και είχα την ευτυχία να κλείσω την καριέρα μου ως Πρωταθλητής.
Ο κύκλος μου ως αθλητής κλείνει εδώ. Ωστόσο, μού είναι αδύνατο να  φανταστώ την καθημερινότητά μου χωρίς το χάντμπολ. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στα γήπεδα, από άλλο πόστο από εδώ και πέρα.

Καλή δύναμη σε όλους,
Στάθης Ζαμπούνης».

No comments