Η Νορβηγίδα, Νόρα Μορκ, «βαρύ» όνομα του γυναικείου παγκόσμιου χάντμπολ, επαναπατρίζεται και ψάχνει... γιατρικό, μετά από 10 (!) χειρουργεία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Νορβηγίδα, Νόρα Μορκ, «βαρύ» όνομα του γυναικείου παγκόσμιου χάντμπολ, επαναπατρίζεται και ψάχνει... γιατρικό, μετά από 10 (!) χειρουργείαΣτην πατρίδα της, την Νορβηγία, επιστρέφει η Νόρα Μορκ, για λογαριασμό της ομάδας, Βίπερς Κριστιανσαντ. Η 29χρονη, γεννημένη στο Όσλο, δεξιά ίντερ, που αποτελεί, παρά το γεγονός πως τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα του γυναικείου παγκόσμιου χάντμπολ, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, τα οποία την αναγκάζουν να επαναπατριστεί.
Η έμπειρη αθλήτρια ανήκε στη ρουμανική, CSM Βουκουρεστίου, όμως κατά την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε μονάχα λίγα λεπτά, σ' ένα μόλις ματς (σ.σ. μετά από απουσία 14 μηνών, λόγω τραυματισμού), αφού αντιμετώπισε, ξανά, πρόβλημα τραυματισμού και έχασε, έτσι, όλη την σεζόν.
Για πολλούς, η Νορβηγίδα παίκτρια, με τις σπουδαίες διακρίσεις και τις παραστάσεις και εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο, θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Έχει υποβληθεί, άλλωστε, σε 10 (!) χειρουργεία, ώστε να ανακάμψει από τραυματισμούς. Φαίνεται, ωστόσο, πως το πείσμα της, η θέλησή της και η αγάπη της για το άθλημα την κρατούν εντός αγωνιστικών χώρων. 

No comments