Δομπρής έως το 2022 στην ΑΕΚ - «Τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμα από αυτή την ομάδα», δήλωσε ο ίδιος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δομπρής έως το 2022 στην ΑΕΚ - «Τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμα από αυτή την ομάδα», δήλωσε ο ίδιος



Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Δομπρή ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο 25χρονος πλέι μέικερ θα συνεχίσει να φορά, έως το καλοκαίρι του 2022, την φανέλα της Ένωσης, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια.
Ο ίδιος δήλωσε για λογαριασμό του aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ΑΕΚ. Βρίσκομαι ήδη 3 χρόνια στην ΑΕΚ και ανανέωσα για άλλα 2 έτη και ελπίζω να έρθουν ακόμη περισσότερα με τίτλους και επιτυχίες. Βρίσκομαι σ' έναν σύλλογο, ο οποίος προσφέρει ό, τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας αθλητής, που θέλει να πρωταγωνιστεί και που επί εποχής του κ. Παπασταμάτη έχει μονίμως ανοδική πορεία και όπως φαίνεται τα επόμενα χρόνια θα απασχολεί έντονα και τον ευρωπαϊκό χάρτη του αθλήματος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπασταμάτη για την εξαιρετική συνεργασία όλων αυτών των χρόνων και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, το σύνολο του προπονητικού τιμ για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα, καθώς επίσης και τα στελέχη του management. Σε όλους αυτούς και στους οπαδούς της ομάδας, δεν μπορώ παρά να υποσχεθώ πως όπως όλα αυτά τα χρόνια έτσι και σε αυτά που έρχονται θα δίνω όλο μου το είναι στο γήπεδο, για να βρίσκεται η ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Είμαι βέβαιος πως τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμα από αυτή την ομάδα».

No comments