Εκπρόσωποι ομάδων σχολιάζουν στο greekhandball.com την αναδιάρθρωση της Handball Premier (Β' μέρος) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκπρόσωποι ομάδων σχολιάζουν στο greekhandball.com την αναδιάρθρωση της Handball Premier (Β' μέρος)



Σε δύο ομίλους των επτά ομάδων θα διεξαχθεί η Handball Premier, την αγωνιστική περίοδο 2020/21, βάσει των αποφάσεων που έλαβε η ΟΧΕ. Το greekhandball.com ζήτησε τη γνώμη των εκπροσώπων ομάδων της μεγάλης κατηγορίας και τις παρουσιάζει. Ακολουθεί το δεύτερο μέρος (για να δείτε το πρώτο, πατήστε εδώ) των απόψεών τους, αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος:

Στάθης Παπαχαρτοφύλης (αθλητικός διευθυντής ΑΕΚ): "Η ΑΕΚ συμφωνεί με τις αποφάσεις της ΟΧΕ για τα Πρωταθλήματα, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές καταστάσεις που προέκυψαν από την πανδημία. Αν και ο συνολικός αριθμός των αγώνων είναι σχετικά μικρός, προέχει η βιωσιμότητα των σωματείων, που είναι και το ζητούμενο. Ευελπιστούμε ότι του χρόνου θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα επανέλθουμε στη γνώριμη κατάσταση. Το φορμάτ που επιλέχθηκε, επιβραβεύει την απόδοση των ομάδων στην Α φάση, ενώ ενισχύει τον ανταγωνισμό, με τη μεταφορά των βαθμών στην Β φάση. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα, με καλά παιχνίδια και χωρίς τραυματισμούς".

Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής Διομήδη Άργους): "Οι αποφάσεις της ΟΧΕ σχετικά με την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Ούτως ή άλλως αυτή ήταν η επιθυμία τόσο του Διομήδη, όσο και των περισσότερων ομάδων. Μπαίνουμε σε μία μεταβατική περίοδο, με διαφορετικές συνθήκες. Θα ήθελα στην τρίτη φάση του Πρωταθλήματος να υπάρχει ακόμα ένα πλέι οφ παιχνίδι, δηλαδή 1ος- 4ος και 2ος-3ος. Θα μπορούσαν να μπουν και άλλες ομάδες στην τελική φάση, για να διεκδικήσουν και αυτές ότι μπορούν. Σαφώς και ο νότιος όμιλος είναι πολύ πιο δυνατός σε σχέση με τον βόρειο , διότι μετέχουν οι τρεις πρώτοι του Πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν".

Νίκος Ριγανάς (προπονητής Φαίακα Κέρκυρας): "Είναι μία πολύ σωστή απόφαση, στη μετά κορωνοϊο εποχή, την οποία και ελπίζω ότι αφήσαμε πίσω οριστικά. Από οικονομικής πλευράς, για τις ομάδες είναι σωτήρια η λύση της Ομοσπονδίας, διότι δεν θα υπάρχουν μετακινήσεις. Δυστυχώς η μόνη ομάδα που δεν έχει κέρδος είμαστε εμείς. Το σύστημα, σχετικά με τη μεταφορά των βαθμών σε πλέι οφ και πλέι άουτ είναι πολύ σωστό. Εύχομαι να διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς".

Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη Νάουσας): "Οι αποφάσεις που λήφθηκαν από την ΟΧΕ για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος πιστεύω πως είναι προς την σωστή κατεύθυνση, δεδομένου πάντα  της οικονομικής και υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Θεωρώ ότι η νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι δύσκολη από πολλές απόψεις, εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά χωρίς καμία διακοπή και δυσκολία για όλες τις ομάδες.


No comments