Ικανοποίηση των ομάδων της Handball Premier για τις αποφάσεις της ΟΧΕ- Τι είπαν οι εκπρόσωποί τους στο greekhandball.com (Α' μέρος) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ικανοποίηση των ομάδων της Handball Premier για τις αποφάσεις της ΟΧΕ- Τι είπαν οι εκπρόσωποί τους στο greekhandball.com (Α' μέρος)



Με «καλό μάτι» είδαν οι ομάδες της Handball Premier τις αποφάσεις της ΟΧΕ, αναφορικά με την αναδιάρθρωση της διοργάνωσης, για τη σεζόν 2020/21. Το greekhandball.com ήρθε σε επικοινωνία με  εκπροσώπους τους, ζητώντας τις απόψεις τους. Ακολουθεί το πρώτο μέρος αυτών:


Στέργιος Παπαδημητρίου (Πρόεδρος διοικούσας επιτροπής Φιλίππου Βέροιας): "Πιστεύω ότι η ΟΧΕ έπραξε σωστά όσον αφορά την αναδιάρθρωση, καθώς και τη μείωση της τάξεως του 50 % στα οδοιπορικά έξοδα, η οποία θα προκύψει. Ωστόσο, δεν είναι αρκετό μόνο αυτό. Πρέπει να ξέρουμε τους υγειονομικούς κανόνες, κάτω από τους οποίους θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα. Πέρα από το οικονομικό, βασικός παράγοντας είναι και η υγεία. Είναι τα γήπεδα έτοιμα να υποδεχθούν τις ομάδες; Θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα;  Νομίζω ότι ο βόρειος όμιλος θα είναι πιο αμφίρροπος από τον νότιο. Από εκεί και πέρα ο Φίλιππος Βέροιας θα είναι έτοιμος και κανένα μέλος του δεν θα λείπει από αυτή τη μεγάλη προσπάθεια".

Μπάμπης Αλαΐσκας (προπονητής Σαλαμίνας): "Υιοθετήθηκε η γνώμη των περισσότερων εκπροσώπων των ομάδων που πήραν μέρος στις τηλεδιασκέψεις της Ομοσπονδίας. Με ικανοποιεί πλήρως η απόφαση της ΟΧΕ, σχετικά με την αναδιάρθρωση και θεωρώ ότι έλαβε υπόψη της τη γνώμη της πλειονότητας των ομάδων".

Πάνος Γούσιος (προπονητής ΠΑΟΚ): "Πιστεύω ότι οι αποφάσεις που λήφθηκαν από την ΟΧΕ είναι σωστές. Η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι δύσκολη και με πολλές ιδιαιτερότητες για όλους μας. Η αναδιάρθρωση που έγινε συμβάλλει στη μετάβαση σε μία νέα πραγματικότητα".

Θοδωρής Τογανίδης (αθλητικός διευθυντής Δράμας): "Η δημιουργία δύο ομίλων στη Handball Premier και η γενικότερη αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος, βρίσκει σύμφωνη την ομάδα της Δράμας Bianco Monte. Aπό την πρώτη στιγμή άλλωστε, είχαμε ταχθεί υπέρ μίας τέτοιας λύσης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου".

Γιάννης Αμπατζίδης (αντιπρόεδρος Πυλαίας):" Ουσιαστικά η απόφαση η  οποία λήφθηκε ήταν η πρότασή μας. Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι η δημιουργία δύο ομίλων είναι η καλύτερη λύση. Η πλειονότητα τάχθηκε υπέρ αυτής της άποψης, οπότε το περίμενα. Σήμερα (22/6) επισημοποιήθηκε".

Γρηγόρης Χατσατουριάν (team manager ΑΣΕ Δούκα): "Μπορεί να έχουμε κάποιες ενστάσεις, αλλά σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση της ΟΧΕ και θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε στο νέο Πρωτάθλημα, όπως αυτό διαμορφώνεται. Από εκεί και πέρα,θα φανεί στο τέλος της σεζόν, αν και κατά πόσο το σχέδιο της Ομοσπονδίας είναι πετυχημένο. Σε γενικό πλαίσιο, η αναδιάρθρωση της Handball Premier κινείται στη σωστή βάση".

Βαγγέλης Κουρεντζής (γενικός αρχηγός Άρη Νίκαιας): "Σε μία δύσκολη περίοδο, η ΟΧΕ ανταποκρίθηκε επιτυχώς. Τα βασικά κριτήρια είναι η υγεία όλων των εμπλεκομένων, η βιωσιμότητα του αθλήματος και η ποιότητα των Πρωταθλημάτων. Βρισκόμαστε εν αναμονή και των υπόλοιπων αποφάσεων αλλά και της εξέλιξης που θα έχει η πανδημία. Είμαστε, ωστόσο, ευχαριστημένοι με όλα όσα ανακοινώθηκαν".

No comments