Σημαντική προσθήκη του Διομήδη, πήρε τον γκολκίπερ Στανοϊλοβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντική προσθήκη του Διομήδη, πήρε τον γκολκίπερ Στανοϊλοβιτς


Μόλις πριν από 2 ημέρες, το greekhandball.com σας πληροφορούσε ότι ο Διομήδης κινείτο για ξένο γκολκίπερ και να που ευδοκίμησαν οι επαφές της ομάδας του Αργους στην αγορά των Βαλκανίων, με την πολύ καλή κίνηση μεταγραφής του  Luka Stanojlovic.
Ο 23χρονος Σέρβος τερματοφύλακας, με σλοβενικό διαβατήριο, ( ύψος 195cm, βάρος 85kg) με θητεία στις Partizan, Vojvodina and Jugovic στο Σερβικό πρωτάθλημα αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στην BENE-League υπερασπιζόμενος την εστία της Βελγικής Tongeren. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του τον οδήγησαν να συμπεριληφθεί αρκετές φορές στην καλύτερη επτάδα της αγωνιστικής της λίγκας.
Με την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Λύκους έστειλε και το πρώτο του μήνυμα, όπως διατυπώθηκε στον διαδικτυακό τόπο του Διομήδη και το αναπαράγουμε :
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Διομήδη αυτή τη σεζόν. Ελπίζω, και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, ώστε να είναι μια επιτυχημένη χρονιά με πολλές επιτυχίες για τη ομάδα μας. Ανυπομονώ να γνωρίσω και από κοντά τους προπονητές μου και τους νέους μου συμπαίκτες!»

No comments