Με τον Τεό Παυλίδη στον πάγκο η εφηβική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, στην τελική φάση του Πρωταθλήματος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τον Τεό Παυλίδη στον πάγκο η εφηβική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, στην τελική φάση του ΠρωταθλήματοςΟ Τεό Παυλίδης αναλαμβάνει (προσωρινά) την τεχνική ηγεσία της ομάδας Εφήβων του Φιλίππου Βέροιας. Η ομάδα της Ημαθίας μετέχει στην τελική φάση του Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου. Μετά την ολοκλήρωσή της, ο κ. Παυλίδης θα σηκώσει... μανίκια και θα αρχίσει την προετοιμασία με τη Βέροια 2017. Η ανακοίνωση του Φιλίππου Βέροιας στη σελίδα του στο Facebook:

"Ο Τέο Παυλίδης θα είναι ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Φιλίππου στην τελική φάση του Πρωταθλήματος. Η προηγούμενη διοικούσα επιτροπή δεν τον επέτρεψε να ολοκληρώσει το έργο του και έτσι υπέγραψε για τη νέα σαιζόν με τη Βέροια 2017. Τώρα όμως που αποκαταστάθηκε η τάξη θα ολοκληρώσει το έργο του και μετά θα συνεχίσει με την άλλη ομάδα της πόλης μας τη Βέροια 2017. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας των Eφήβων".

No comments