Μουλιάτος: «Είχα υποσχεθεί στον πρώην Πρόεδρο, Στέλιο Παραρά, να επιστρέψω στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μουλιάτος: «Είχα υποσχεθεί στον πρώην Πρόεδρο, Στέλιο Παραρά, να επιστρέψω στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων»


Για την επιστροφή του στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων (Α2 Ανδρών) μίλησε ο αθλητής, Νίκος Μουλιάτος, του οποίου η δήλωση φιλοξενήθηκε στη σελίδα της ομάδας. Ο ίδιος ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του σωματείου, υπογράμμισε ότι πιστεύει στο όραμά τους για την ομάδα και ανέφερε, μεταξύ άλλων, τους λόγους, που συνέβαλαν στην «επανασύνδεση». 

Ακολουθεί η σχετική δήλωση:

«Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων για την εμπιστοσύνη, που έδειξαν στο πρόσωπό μου και την τιμητική πρόταση, που μού έκαναν, ώστε να είμαι μέλος της ομάδας για τη νέα σεζόν!
Παρά τις προτάσεις που είχα και από συλλόγους της Ηandball Premier, το όραμά τους και η μεγάλη προσπάθεια, που κάνουν, για να «γιγαντόσουν» ξανά τον σύλλογο, μ' έκαναν να πάρω την απόφαση να είμαι κοντά τους. Άλλωστε, πάντα μού άρεσαν τα δύσκολα.
Επίσης, ένας ακόμα λόγος, που μ' έφερε κοντά στην ομάδα, είναι ο προπονητής Αλέξανδρος Κοτελίδας, με τους οποίους τις σκέψεις και την φιλοσοφία νομίζω πως ταιριάζω πολύ, καθώς και με τις φιλοδοξίες, που έχει για την ομάδα. Σημαντικότερος όλων των λόγων είναι οι σχέσεις, που είχα με τον πρώην Πρόεδρο της ομάδας, Στέλιο Παραρά, του οποίου ο λόγος απέναντί μου ήταν πάντοτε συμβόλαιο. Τώρα, ήρθε η σειρά μου να τού το ανταποδώσω γυρνώντας στο σύλλογο, όπως τού είχα υποσχεθεί κάποια στιγμή, ώστε να κάνω τα μέγιστα, για να είναι υπερήφανος από εκεί, που θα μας βλέπει.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και μπορώ να είμαι στα γήπεδα στερώντας με από κοντά τους στον λίγο ελεύθερο χρόνο, που έχω».

No comments