Προπονητές και προπονήτριες αναζητά ο Φαίακας Κέρκυρας, που διατίθεται να συζητήσει με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προπονητές και προπονήτριες αναζητά ο Φαίακας Κέρκυρας, που διατίθεται να συζητήσει με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο



Προπονητές και προπονήτριες για τμήματά του αναζητά ο Φαίακας Κέρκυρας, ενόψει της νέας σεζόν.
Από την ομάδα υπάρχει πρόθεση να προσληφθεί συνεργάτης του Νίκου Ριγανά, στους Άνδρες, ώστε να πλαισιωθεί ο 36χρονος κόουτς, ο οποίος κατηύθυνε τους νησιώτες δίχως βοηθό, κατά την περασμένη σεζόν και κρίνεται πως χρειάζεται υποστήριξη, την οποία θα είχε, άλλωστε, ανάγκη κάθε προπονητής της μεγάλης, τουλάχιστον, κατηγορίας.
Παράλληλα, πάντως, οι Φαίακες βρίσκονται σε αναζήτηση πρώτου προπονητή ή προπονήτριας για την γυναικεία ομάδα, η οποία μετέχει στην Α2 Γυναικών και την τελευταία περίοδο τερμάτισε δεύτερη στον δεύτερο όμιλο.
Πρόσωπο για την θέση του προπονητή ή της προπονήτριας χρειάζεται ο Φαίακας, επίσης, για τα τμήματα υποδομής, τα οποία αποτελούν «δεξαμενή» αθλητών και αθλητριών για την ανδρική και την γυναικεία ομάδα. Η... παραγωγή αθλητών και αθλητριών είναι μέσα στις προτεραιότητες των υπευθύνων του Φαίακα, που γνωρίζουν πως από το «φυτώριό» τους μπορούν να βρουν λύσεις στο μέλλον.
Για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, οι Κερκυραίοι είναι θετικοί στις συζητήσεις με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, και όχι μονάχα μ' εκείνους, που έχουν εντοπιότητα.       

No comments