«Λύκος» για ακόμα μια σεζόν ο Μαρκατάτος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Λύκος» για ακόμα μια σεζόν ο Μαρκατάτος




Στον Διομήδη Άργους παραμένει ο Γιώργος Μαρκατάτος, όπως γνωστοποίησε η ομάδα. Το greekhandball.com είχε συμπεριλάβει τον 20χρονο πίβοτ, σε σχετικό δημοσίευμα στις 07/06 (μεταβείτε πατώντας εδώ), μέσα σ' εκείνους τους αθλητές, που ήταν πολύ πιθανό να υπογράψουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ο ίδιος δήλωσε για λογαριασμό της σελίδας των «Λύκων», στο Facebook: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα μείνω για δεύτερη χρονιά στην οικογένεια του Διομήδη. Έμεινα παρά πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά, που κάναμε την προηγούμενη χρονιά και αποφάσισα πως η καλύτερη επιλογή για εμένα είναι να παραμείνω στην ομάδα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς και τους προπονητές μου, Γιώργο Χαλκίδη και Αντώνη Δάσκαλο, για την εμπιστοσύνη που μού δείχνουν. Θα δίνω κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό μου, για να μην τους απογοητεύσω. Να είναι όλοι βέβαιοι πως τη νέα περίοδο θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικότεροι και να διεκδικήσουμε περισσότερα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εύχομαι να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγεία για όλους».

No comments