Όλα «ανοιχτά» στον ΠΑΟΚ για προπονητή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλα «ανοιχτά» στον ΠΑΟΚ για προπονητή



Ιδιαίτερα ρευστή είναι η κατάσταση στο θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε επικοινωνία με υποψήφιους τεχνικούς και μέσα στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακοίνωση πρόσληψης.
Το greekhandball.com ενημέρωσε χθες (13/06), μέσω σχετικού κειμένου (μεταβείτε πατώντας εδώ), πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ψηλά στη λίστα του ξένο προπονητή και μάλιστα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμφωνίας. Κατά πληροφορίες, το όνομα του Μίκι Ραγκέλοβιτς έχει «πέσει» στο... τραπέζι και η περίπτωσή του έχει εξεταστεί από τους υπεύθυνους της ομάδας, χωρίς, παρ' όλα αυτά, να είναι, σαφώς, η μοναδική.
Η πιθανότητα να στραφεί ο ΠΑΟΚ σε... εγχώρια λύση για το πόστο του προπονητή είναι εξίσου βάσιμη. Όπως, άλλωστε, προαναφέρθηκε, η κατάσταση είναι ευμετάβλητη και τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης, που κατά την περασμένη σεζόν καθόταν στον πάγκο του Φοίβου Συκεών (Α2 Ανδρών) και έχει θητεύσει στον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και ο Πάνος Γούσιος, που κατηύθυνε την Πυλαία (Handball Premier), επίσης κατά την τελευταία περίοδο, είναι δύο προπονητές, τους οποίους ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει αξιολογήσει, μεταξύ άλλων, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

No comments