Μεταγραφική κινητικότητα του Ολυμπιακού στην αγορά του εξωτερικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεταγραφική κινητικότητα του Ολυμπιακού στην αγορά του εξωτερικούΟ Ολυμπιακός προετοιμάζει την δημιουργία μιας νέας ομάδας, καθώς θα υπάρξει μία σειρά μεταβολών λόγω αποχωρήσεων παικτών με τους οποίους ολοκληρώθηκε η συνεργασία.
Οι Πειραιώτες κινούνται όχι μόνο για τις ανανεώσεις  με αθλητές που φορούσαν και στην τελευταία σεζόν την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και για την ενίσχυση τους με επιλογές από την αγορά του εξωτερικού.
Υπάρχει η αίσθηση ότι, σταδιακά, από την εβδομάδα που ξεκινά την Δευτέρα 15 Ιουνίου, θα υπάρξουν εξελίξεις όπως και ανακοινώσεις.
Εκ των βασικών υποψηφίων για τον Ολυμπιακό φέρονται να είναι ο 30χρονος Kροάτης πλέι μέικερ Μάρκο Κόμπετιτς ( ήταν στη σλοβένικη Μάριμπορ ), αλλά και ο Σέρβος αριστερός ίντερ της Ζελέζνιτσαρ Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς.
Στα υπόψιν είναι και ακόμα ένας Κροάτης.
Τίποτα δεν είναι τελειωμένο και όπως σε όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις υπάρχει ρευστότητα και δυναμική, ωστόσο, προς το παρόν, περιγράφουμε την κινητικότητα που έχει αναπτυχθεί από τον Ολυμπιακό ως προς την υλοποίηση των προθέσεων ενίσχυσης του.        

No comments